• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sata.hr

10.06.2020

18:30

INTERPOL IZDAO CRVENU POTERNICU ZA ALBANKOM, ona je ključni svedok u slučaju nestanka male Medi, a sada je otkriven još jedan bitan detalj!

Vesti

INTERPOL IZDAO CRVENU POTERNICU ZA ALBANKOM, ona je ključni svedok u slučaju nestanka male Medi, a sada je otkriven još jedan bitan detalj!

Podeli vest

- Devojka koju traži ceo svet nije s Kosova nego Albanka iz Makedonije. Poznavao sam tu porodicu jer je brat devojke koju traže radio s mojim prijateljem, a nju sam viđao kad je prolazila ispred mog restorana, priča to Hrvat iz nemačkog Braunšvajga, čiji je restoran udaljen desetak metara od kioska u kojem je godinama radio Kristijan Brukner (43), glavni osumnjičeni u slučaju Medlin Meken iz 2007

Prvi put mediji su objavili fotografiju Nakscije Miftari, koja je kao tinejdžerka bila Bruknerova devojka.

JEZIVO! OSUMNJIČENI ZA NESTANAK MALE MEDI SERIJSKI UBICA DECE? Povezan sa još četiri nerešena slučaja
OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA ŠIPTARKE ZA KOJOM SE TRAGA ZBOG OTMICE MALE MEDLIN! Nemački tužilac: DEVOJČICA MRTVA, TELO ZASAD NIJE PRONAĐENO! (FOTO)

Nemačke vlasti izdale su Interpolovu crvenu poternicu o njenom hapšenju. Nakon što su se rastali, Miftari ga je prijavila policiji zbog nasilja. Prema rečima svedoka, ona je tad imala oko 17 godina. Policija veruje da bi Naksicije Miftari, devojka koju je brutalno tukao, mogla da iznese ključne dokaze o nestanku devojčice Medlin.

- Tek kad sam ugledao fotografiju u medijima, setio sam se kako je ona gotovo svakodnevno sedela u prostoriji iza kioska u kojem je radio Kristijan. Već tad su susedi svašta pričali, znate kako to ide. Bilo im je neobično i sumnjivo da se maloletnica tako intenzivno druži s muškarcem starijim od sebe - dodaje sagovornik 24sata.hr.

 

 

Kaže da mu nije mu poznato jesu li roditelji znali gde im je ćerka sve to vreme bila i šta radi: "To je velika porodica sa desetero dece. Oca sam poznavao, no on je umro pre desetak godina. Otkad je Kristijan završio iza rešetaka, više ih nisam viđao i niko ne zna gde su se odselili."

Istovremeno, portugalski mediji javljaju da je otkriveno da je radnik hotela u Portugalu odao osumnjičenom Brukneru da su vrata hotelskog apartmana malene Medi otključana i da će mu biti lako da otme devojčicu.

Foto: printskrin

Nemačka i portugalska policija, koje zajedno rade na ovom slučaju, kažu da su identifikovale pokvarenog radnika hotela. Veruju da je on odao pedofilu sve detalje o apartmanu u kompleksu u Praia da Luzu. Ovo otkriće moglo bi biti od presudne važnosti da se sazna šta se tačno dogodilo te kobne večeri 3. marta 2007. godine.

Podsetimo, Kristijan Brukner (43) osumnjičen je za otmicu i ubojstvo Medlin Meken. On je za policiju 2016. godine bio "samo" kažnjavani zlostavljač dece. Te su godine pretražili zapušteno imanje u okrugu Borde na kojem je on živeo. Reč je o bivšoj fabrici u kojoj su se nekada proizvodili papir i kutije. Kasnije je imanje zaraslo u travu, na njemu se gomilalo smeće, a Kristijan je živeo u starim barakama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija