• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

11.06.2020

21:40

NATO I PENTAGON SU SE NADALI, ALI AVAJ... PUTINA PODRŽAVA 70 ODSTO RUSA! Korona nije naškodila popularnosti lidera Rusije!

Vesti

NATO I PENTAGON SU SE NADALI, ALI AVAJ... PUTINA PODRŽAVA 70 ODSTO RUSA! Korona nije naškodila popularnosti lidera Rusije!

Podeli vest

Predsedniku Rusije Vladimiru Putinu veruje 66,6 odsto stanovnika Rusije, o čemu svedoče rezultati ankete Instituta za istraživanje javnog mnjenja (VCIOM)

Osim predsedniku Putinu, građani Rusije veruju i premijeru Mihailu Mišustinu (50,8 osto), lideru Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimiru Žirinovskom (32,1 odsto), lideru Komunističke partije Rusije Genadiju Zjuganovu (30,4 odsto), lideru Pravedne Rusije Sergeju Mironovu (27 osto).

Učesnici u anketi su imenovali i političare čiji rad odobravaju, a najveći procenat ispitanika je odabrao lidera Vladimira Putina (61,2 odsto).

SRBIJI OPET RADE O GLAVI! NEMAČKA KONTRA TRAMPU I GRENELU! BERLIN JASAN, on će odlučivati o sudbini naše zemlje i lažne države!

Anekta je sprovođena od prvog do sedmog juna, učestvovali su punoletni stanovnici Rusije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) NOVI ŠAMAR ZA NATO I AMERE! RUSKI SUPERTENK SE PRIPREMA ZA IZVOZ: Brojne zemlje žele da ojačaju svoje armije ovim vojnim čudom!
Planeta

(VIDEO) NOVI ŠAMAR ZA NATO I AMERE! RUSKI SUPERTENK SE PRIPREMA ZA IZVOZ: Brojne zemlje žele da ojačaju svoje armije ovim vojnim čudom!

Ruski revolucionarni tenk T-14 „Armata" dobio je dokumenta neophodna za izvoz, koji je planiran za 2021. godinu. Stručnjaci razmatraju koje tehnologije se mogu prodavati strancima, a koje napredne tehnologije će biti primenjene na tenku, namenjenom isključivo za rusku vojsku. „Militari voč" je naveo listu potencijalnih kupaca najmoćnijeg ruskog tenka

08.06.2020

15:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija