• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/dnevno.hr

13.06.2020

09:29

NA BRITANSKOM DVORU SE DROGIRAJU, PLIVAJU GOLI U BAZENU, SPLETKARE... Bivši član porodice otkrio šokantne detalje iz palate Kensington!

Vesti

NA BRITANSKOM DVORU SE DROGIRAJU, PLIVAJU GOLI U BAZENU, SPLETKARE... Bivši član porodice otkrio šokantne detalje iz palate Kensington!

Podeli vest

U poslednje vreme ne prestaje da se piše o skandalima unutar britanske kraljevske porodice, a ulje na vatru sada je dolio engleski novinar i pisac Atiš Taser. On je bio u trogodišnjoj vezi s princezom Gabrijelom od Kenta koja se prošle godinu udala za bankara Tomasa Henrija Robina Kingstona

I dok je Gabrijela u za sada srećnom braku, Atiš je za slavni časopis  Vanity Fair otkrio mnoge intrigantne situacije kojima je svedočio dok je bio s  njom. Objasnio je kako se početkom 2000-ih, zabavljao s Gabrijelom, ćerkom princa Majkla i princeze Mišel iz Kenta. P

rinc Majkl od Kenta je, inače, prvi rođak kraljice Elizabete, a princeza Mišel mađarskog je plemićkog porekla te je proslavljena autorka mnogih knjiga, međutim, nije omiljena u britanskoj javnosti jer je smatraju prenametljivom.

Gabrijela i Atiš su prema njegovim rečima proveli tri nadrealne godine tokom kojih su plivali goli u kraljičinom bazenu u Bakingemskoj palati, drogirali se MDMA-om u dvorcu Vindzor i jeli jagnjetinu koju su im pravile bivše kraljevske glave malih istočnoevropskih zemalja, dok su im u isto vreme pričali o nacistima i komunistima. ‘Bio je to divan način da potrošite svoje 20-te.’, zaključio je Atiš.

Foto: Reuters

Princ Majkl i princeza Mišel od Kenta

On je detaljno je opisao i to kakvi su princ Čarls, kraljica Elizabeta, kao i Gabrijelina majka princeza Mišel.

"Gabriellini roditelji živeli su u petosobnom kraljevskom apartmanu u palati Kensington, gde je  odrasla. Nekoliko policajaca s woki-tokijima bili su prva linija ‘odbrane’… Kavezi za uzgoj zečeva od crne opeke i kancelarije koji su me tamo dočekali podsećali su me na nešto između vojne bolnice i kuće u kojoj žive neki stari ljudi", kaže Atiš.

Foto: printskrin Instargarm

Slavni stanari ove palate bili su princeza Margareta i princeza Dijana, ali obe su pokojne. Oni koji su ostali bili su manje važni članovi kraljevske porodice i sekretari  koji su živeli u uživali u senci, ali i u neprestanom strahu da ne budu odavde izbačeni. 

Gabrijelini roditelji tamo su živeli poslednjih 25 godina, a kraljica im je plaćala najam u znak zahvalnosti za mnoge poslove koje su obavljali u njeno ime. Nakon toga, Kentovi su nastavili sami da plaćaju najam koji je iznosio oko 10.000 funti mesečno.

Foto: Reuters

"Sve dok ovamo nisu stigli Vilijam i Kejt ovo mesto bilo je silno depresivno. Princeza Mišel volela je da šokira. Svom paru crnih ovaca u Čločesteršajru dala je ime Venus i Serena. Princ Čarls je prijatan, kraljica, po svemu sudeći, je takođe prijatna osobaa. Ali princeza Mišel to nije. Ona je Marija Antoaneta u društvu onih kojima su i banane previše egzotične te je bila protiv toga da se Hari i Vilijam ožene građankama", objasnio je Atiš i dodao da je princeza Mišell rekla kako svaka devojka koja prođe ulicom misli da može da postane princeza, aludirajući na to da je Kejt Midlton ćerka stjuardese, dok je Megan običan ‘selebriti’ koji nikad neće imati ono nešto što poseduju članovi britanske kraljevske porodice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija