• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2020

20:07

OBRT! POSTOJI ŠANSA DA JE MEDLIN JOŠ UVEK ŽIVA! Nemački tužilac promenio priču

Vesti

OBRT! POSTOJI ŠANSA DA JE MEDLIN JOŠ UVEK ŽIVA! Nemački tužilac promenio priču

Podeli vest

Mada je nemački tužilac nedavno izjavio kako je gotovo siguran da je Medlin Meken koja je nestala 2007. godine mrtva, sada je izašao s drugačijom pričom

Naime, tužilac Hans Volters je u ekskluzivnom intervjuu za britanski Miror rekao da ne postoje forenzički dokazi koji bi upućivali na to da je Medi mrtva.

- Niste to smeli da kažete ako niste imali dokaza. Oni od početka tvrde kako ovo istražuju kao ubistvo. Ne bi to smeli reći osim ako nisu prokleto sigurni - poručio je blizak prijatelj porodice Meken, prenosi Index.hr.

ZGRABIO ME JE ZA VRAT I UDARAO O ZID! Bivša devojka otkrila jezive detalje o osumnjičenom za nestanak male Medlin!

POLICIJA PRONAŠLA ALBANKU KOJU TRAŽE ZBOG SLUČAJA MALE MEDI! Detalje otkrila njena sestra

 

Foto: printskrin

Volters je nedavno takođe izjavio kako veruje da je njena smrt bila brza i da nije dugo patila. Sada je detaljnije objasnio šta je time hteo da kaže te dodao da se radilo o spekulaciji.

- To je bilo moje privatno mišljenje i spekulacija. Nije bilo temeljeno na činjenicama. Zato sam i rekao da "verujem" jer je u nekim slučajevima otmice dece prvo izvršen seksualni zločin, a zatim ubistvo - rekao je on.

Nemačke vlasti naišle su na kritike nakon što je na videlo izašlo da je Kristijan Brukner (43) 2013. dobio dojavu da je jedan od osumnjičenih. Volters je priznao da policija još uvek nije razgovarala s Bruknerom, koji u Kilu služi sedmogodišnju kaznu zbog prodaje droge jer ne žele da mu pruže priliku da utiče na svedoke. Zakleo se da se Brukner, kojeg bi Odbor za uslovnu slobodu mogao osloboditi u roku od nekoliko dana, neće vratiti na ulicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija