• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

17.06.2020

17:55

(FOTO) OVO JE SRPKINJA KOJA JE UBIJENA U NEMAČKOJ! Usmrtio je pre nedelju dana, a ONDA JOJ OTEO ĆERKU?!

Vesti

(FOTO) OVO JE SRPKINJA KOJA JE UBIJENA U NEMAČKOJ! Usmrtio je pre nedelju dana, a ONDA JOJ OTEO ĆERKU?!

Podeli vest

Policija je uhapsila bivšeg dečka (24) Violete R. (38) zbog sumnje da ju je usmrtio u stanu u Hagenu. Telo pronađeno posle nedelju dana

Telo Violete R. (38), poreklom iz Srbije, pronađeno je u ponedeljak u njenom iznajmljenom stanu u nemačkom gradu Hagenu, a prvi rezultati istrage pokazali su da je Srpkinja brutalno ubijena. Zbog sumnje da ju je usmrtio uhapšen je njen bivši dečko (24).

Kako prenose nemački mediji, jezivi zločin otkriven je slučajno, kad je policija u ponedeljak upala u stan Srpkinje kako bi uhapsili njenog partnera, za kojim je bila raspisana poternica.

Tražili begunca

- Osumnjičeni je sredinom maja izašao iz zatvora, u kome je bio pet nedelja. Nakon izlaska na slobodu, kako se sumnja, počinio je još jedno krivično delo i policija je zato tragala za njim. Tokom potrage, istražitelji su došli do informacije da je begunac bio u emotivnoj vezi sa Violetom R. U ponedeljak oko 11 sati upali su u njen stan, ali su tamo, umesto osumnjičenog, pronašli leš njegove bivše devojke. Na telu su bili vidljivi tragovi nasilja, zbog čega se veruje da je u pitanju zločin - preneli su lokalni mediji detalje iz istrage.

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Prema rečima izvora iz istrage, sumnja se da je žena ubijena još pre nedelju dana, a prava drama je nastala kada su policajci saznali da je Violeta R. iz prethodne veze imala trogodišnju ćerku.

- Dete nije nađeno u stanu, pa je potraga za njim odmah pokrenuta. Policija je vrlo brzo došla do informacija da bi Violetin bivši dečko mogao da bude povezan sa ubistvom, ali i nestankom devojčice - kaže izvor i dodaje da je osumnjičeni muškarac, čiji identitet nemačka policija nije saopštila, uhapšen dan nakon pronalaska tela u jednom stanu Izerlonu.

Devojčica nepovređena

- Sa njim je bila i ćerka žrtve. Na sreću, ona nije povređena. Pretpostavlja se da je osumnjičeni ubio Violetu, i to dok je devojčica bila u stanu. Osumnjičeni je, kako se pretpostavlja, poveo dete sa sobom, a mrtvu ženu je zaključao u stanu - preneli su mediji i dodali da su preplašenu devojčicu pregledali lekari. Komšije ubijene Srpkinje rekle su za nemačke medije da su šokirane zločinom. - Znamo da je on nedavno izašao iz zatvora, a da je ona živela u ovom stanu - rekao je komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Ona 38 godina, sa detetom od 3 godine a "dečko" joj kriminalac od 24 godine ... svaki komentar je suvišan

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija