• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

20.06.2020

18:12

POMPEO NAPAO SAVET UN: To je veliko razočaranje!

Vesti

POMPEO NAPAO SAVET UN: To je veliko razočaranje!

Podeli vest

Američki državni sekretar Majk Pompeo optužio je danas Savet UN za ljudska prava za licemerje pošto je ta organizacija usvojila rezoluciju o osudi rasizma i policijske brutalnosti u Sjedinjenim Državama nakon ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu u maju

Pompeo je rekao da rezolucija tog tela o politici i rasi potvrđuje ispravnost odluke SAD da se povuče iz te organizacije 2018. godine.

AMERIČKI SAVEZNI SUD PRESUDIO! Sada je već poznato DA LI ĆE IZAĆI BOLTONOVA KNJIGA!

- Savet UN za ljudska prava koji sad čine 47 država među kojima Venecuela, Kuba i Kina, predstavlja utočište za diktatore i demokratije koje im povlađuju. To je veliko razočaranje za one koji istinski traže unapređenje ljudskog dostojanstva - naveo je Pompeo u saopštenju.

Dodao je da jučerašnja rezolucije Saveta o rasizmu i policijskom nasilju u SAD „srozava to telo još niže“, prenosi Rojters.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija