• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

22.06.2020

16:02

IH BRE HRVATI, BAŠ STE SMEŠNI! MILANOVIĆ NE IDE NA PARADU POBEDE U MOSKVU - POKVARIO MU SE AVION!

Vesti

IH BRE HRVATI, BAŠ STE SMEŠNI! MILANOVIĆ NE IDE NA PARADU POBEDE U MOSKVU - POKVARIO MU SE AVION!

Podeli vest

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović neće prisustvovati Paradi pobede u Moskvi, koja će se održati 24. juna u Moskvi, saopštila je ambasada Hrvatske u Moskvi

Imamo zvaničnu informaciju da predsednik neće doći. Pokvario mu se avion, saopšteno je iz ambasade.

Ranije je iz kabineta hrvatskog predsednika saopšteno da će Milanović prisustvovati paradi pobede, a u Moskvi je trebalo da se sastane i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Milanović je, inače, danas doputovao u službenu posetu Crnoj Gori. On je u luku Tivat uplovio na ratnom brodu hrvatske mornarice, objavila je RTCG.

Predsednik Rusije Vladimir Putin ranije je saopštio da će Parada pobede, povodom 75. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu biti održana 24. juna. Parada, koja se tradicionalno održava 9. maja, odložena je, po odluci predsednika, zbog pandemije virusa korona.

Zbog virusa korona Dan pobede je 9. maja bio obeležen vazdušnom paradom u Moskvi. Nebo nad Moskvom ispunilo je 75 aviona i helikoptera, koji su leteli u različitim formacijama, a posebno su bile prikazane i specijalne akrobacije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LAKI

pre 3 godine

Јели ШТУКА, МЕСЕРШМИТ ИЛИ ХАЈНКЕЛ, пошто сте ви хрвати тако летели за Москву.

thomas

pre 3 godine

Nije brod HRM nego Obalne Straze. Da Crnogorci vide priobalni patrolni brod koja proizvodi hrvatska.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija