• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

26.06.2020

09:04

DEMOKRATE SU MANJE RAZUMNI I POMALO LUDI, LAKŠE JE SARAĐIVATI SA RUSIMA! Tramp otvoreno o tome sa kim najviše voli da pregovara! (VIDEO)

Vesti

DEMOKRATE SU MANJE RAZUMNI I POMALO LUDI, LAKŠE JE SARAĐIVATI SA RUSIMA! Tramp otvoreno o tome sa kim najviše voli da pregovara! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je lakše imati posla sa Rusijom, Kinom i Severnom Korejom, nego sa američkim demokratama

- Jedan moj prijatelj, veoma pametan čovek, pitao me je: "S kojom nacijom je najteže sarađivati – Kinom ili možda Rusijom? Ili možda Severnom Korejom?". Odgovorio sam: "Nacija sa kojom je najteže imati posla su demokrati u SAD". Sa demokratama u SAD je znatno teže nego sa bilo ostalima. Oni su mnogo manje razumni i pomalo ludi - rekao je Tramp.

 On je istakao da demokrate nikada neće da izdvoje novac za vojsku iz bilo kog razloga.

 

 

- Ne možete da zamislite kroz šta sam morao da prođem s tim ljudima (demokratima) - dodao je predsednik, obraćajući se radnicima na vojnom brodogradilištu u saveznoj državi Viskonsin.

Brodogradilište "Finkantijeri marine marin" je američka podružnica italijanskog preduzeća "Finkantijeri", jednog od najvećih brodogradilišta u svetu. Ranije je Trampova administracija sa brodogradilištem potpisala ugovor o izgradnji do deset novih fregata sa navođenim raketama u vrednosti od skoro 5,5 milijardi dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija