• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

28.06.2020

13:21

(ŠOK VIDEO) DELEGACIJA UN ORGIJA U SLUŽBENOM VOZILU, žena u crvenoj haljini zaskočila muškarca, ostali nemo posmatraju...

Vesti

(ŠOK VIDEO) DELEGACIJA UN ORGIJA U SLUŽBENOM VOZILU, žena u crvenoj haljini zaskočila muškarca, ostali nemo posmatraju...

Podeli vest

Međunarodna organizacija za održavanje mira, Ujedinjene nacije (UN), saopštila je kako je "šokirana i duboko uznemirena" video snimkom seksualnog čina koji se odigrao u jednom od njenih službenih automobila u Izraelu.

Na video snimku se vidi žena u crvenoj haljini kako sedi na muškarcu koji se nalazi na zadnjem sedištu belog vozila s oznakama "UN-a".U automobilu se nalazilo još nekoliko osoba, a incident je snimljen u glavnoj ulici koja ide uz obalu Tel Aviva, piše BBC.

Iz UN-a su poručili kako je istraga u toku i kako rade na identifikaciji osoba koje se vide na snimljenom materijalu.

- Ovakvo ponašanje ide protiv svega za šta se zalažemo. Verujemo da se radi o osobama koje su uključene u službu mirovne organizacije u Izraelu - rekli su iz UN.

EKSPERTI UPOZORAVAJU, SAD NISU SLUČAJNO IZABRALE POLJSKU ZA UDAR NA RUSIJU, Vašrava je tempirana bomba, lako mogu izazvati svetski rat!

Stefan Dužarik, portparol generalnog sekretara UN-a, opisao je ponašanje na video snimku kao "gnusno" i dodao da "ide protiv svega za šta se UN zalaže".

Kada su novinari upitali radi li se o sporazumnom činu ili je u pitanju plaćanje usluga, on je rekao da na takva pitanja pokušava odgovoriti istraga.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POMPEO NAPAO SAVET UN: To je veliko razočaranje!
Planeta

POMPEO NAPAO SAVET UN: To je veliko razočaranje!

Američki državni sekretar Majk Pompeo optužio je danas Savet UN za ljudska prava za licemerje pošto je ta organizacija usvojila rezoluciju o osudi rasizma i policijske brutalnosti u Sjedinjenim Državama nakon ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu u maju

20.06.2020

18:12

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija