• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/telegraf/cnn

02.07.2020

10:38

ZDRAV KO DREN IZAŠAO U PREPUN BAR, posle sedam dana BORIO SE ZA ŽIVOT: Nije me bilo briga za koronu, svi moraju da znaju kakvu sam GREŠKU napravio!

Vesti

ZDRAV KO DREN IZAŠAO U PREPUN BAR, posle sedam dana BORIO SE ZA ŽIVOT: Nije me bilo briga za koronu, svi moraju da znaju kakvu sam GREŠKU napravio!

Podeli vest

Za Džimija Floresa (30) koronavirus nije predstavljao opasnost. Zato je potpuno opušteno ušetao u krcat bar u Skotsdejlu. Dva dana kasnije probudio se sa temperaturom 39 i stravičnim bolovima u telu, piše CNN

- Bili smo na korak od potpunog otvaranja. Nije me bilo briga za koronu da budem iskren - započinje Džimi svoju ispovest.

Međutim, sedam dana nakon kobnog izlaska završio je u bolnici i morao je na respirator. Sedam dana su se lekari borili da ga stabilizuju.

- Te noći sam bio sa prijateljima u baru. Uživali smo... Živeli smo - kaže pomalo pokajnički mladić i dodaje da je u baru bilo između 300 i 500 ljudi.

Samo dva dana kasnije krenuli su prvi simptomi. Temperatura mu je skočila i osećao se loše.

- Znao sam da nešto nije u redu. Testirao sam se, posle par dana stigao je pozitivan nalaz. Već sutradan nisam mogao da dišem, strahovao sam za svoj život - objašnjava Džimi.

Kaže da je do tada vodio zdrav život. Da je redovno išao u teretanu i da nikad nije imao zdravstvenih problema.

- Ni u snu nisam mogao da pomislim da ću imati tako tešku kliničku sliku. Kada je trebalo da krenem u bolnicu javno sam objavio šta mi se događa, jer sam želeo da svi znaju kakvu sam grešku napravio - objašnjava Flores.

Arizona je u drugom talasu jedna od najteže pogođenih koronavirusom. Do 19. juna imali su oko 46.000 registrovanih slučajeva, sada je ta brojka premašila 84.000.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija