• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

03.07.2020

14:19

MERKEL DOŠLA S CRNOM MASKOM NA LICU! Svi su gledali u JEDAN DETALJ!

Vesti

MERKEL DOŠLA S CRNOM MASKOM NA LICU! Svi su gledali u JEDAN DETALJ!

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel počela je u javnosti da nosi zaštitnu masku, nakon što je bila na meti kritika što je ne nosi, uprkos vladinim preporukama za suzbijanje koronavirusa

Merkel se danas pojavila u gornjem domu nemačkog parlamenta sa crnom maskom, a svi su na njoj primetili logo nemačkog predsedavanja Evropskom unijom.

Ona je skinula masku tek nakon što je zauzela svoje mesto u sali, na propisanoj distanci od ostalih zvaničnika, prenosi AP.

 

 


Merkel je juče fotografisana sa sličnom maskom tokom sastanka sa guvernerom nemačke savezne države Berlin. Kancelarka se povinovala obavezi nošenja maske na pojedinim javnim mestima nakon što su je početkom nedelje novinari pitali zašto nikada ne nosi masku u javnosti.

 

 

 


Ona je tada odgovorila da njoj to nije potrebno jer poštuje propis o socijalnom distanciranju, ali da to radi u situacijama kada distanciranje nije moguće, na primer kada ide u privatne kupovine i nije pod okom javnosti.

"Ali neću vam reći gde idem u kupovinu", dodala je tada Merkel.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija