• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

05.07.2020

09:58

(VIDEO) UKRAJINA SPREMA KRSTAREĆE RAKETE NEPTUN ZA OBRAČUN SA RUSIJOM! Crno i Azovsko more ključa, odgovor Moskve biće brutalan!

Vesti

(VIDEO) UKRAJINA SPREMA KRSTAREĆE RAKETE NEPTUN ZA OBRAČUN SA RUSIJOM! Crno i Azovsko more ključa, odgovor Moskve biće brutalan!

Podeli vest

Ukrajina planira da naredne godine rasporedi komplekse krstarećih raketa "Neptun" na Crnom i Azovskom moru, izjavio je u intervjuu Radiju Svoboda komandant ukrajinske Ratne mornarice Aleksej Neižpapa

- Oružje je efikasno. Glavni zadatak je da se što pre dobiju "Neptuni" i pametno se upotrebe. Na pitanje kada će se to desiti, odgovor je: naredne godine. Koliko će ih biti: planirana su tri diviziona obalskih raketnih kompleksa. Dva u Crnom moru, jedan u Azovskom - rekao je Neižpan.

Za njega je glavni neprijatelj Ukrajine - Rusija. Sa njom, po mišljenju Neižpana, treba se boriti, ne brojnošću vojske, već tehnologijama.

- Naš glavni neprijatelj - Ruska Federacija - ima drugu u svetu vojsku po brojnosti. Ne možemo se ravnati sa njom, koliko god to želeli. Teško da će Ukrajina moći da finansira vojsku od milion ljudi. Zato, govoreći o Ratnoj mornarici, treba govoriti, ne toliko o brojnosti, koliko o kvalitetu: o dobro obučenom kvalifikovanom kadru, savremenom tehnološkom naoružanju. Sadašnji svet ratuje uz pomoć tehnologija, a ne količinom bajoneta, brodova, aviona - izjavio je komandant ukrajinske mornarice.

OVAKO NEŠTO POKVARENO MOGU DA URADE SAMO BRITANCI, London predao zlatne rezerve Venecule GVAIDU I OPOZICIJI!

Podsetimo, u Odeskoj oblasti su u maju testirane ukrajinske krstareće rakete R-360, kompleksa RK-360MC "Neptun".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

...bolje da se ne sukobljavaju s rusima, bilo bi porazavajuce.

borislavc

pre 3 godine

Znate i vidite da niste u stanju ali opet cackate.Jel vas ameri teraju na to?

Sparta

pre 3 godine

Ovi glupavi Ukri zadojeni mržnjom prema Rusiji bi ako nastave srati i provocirati mogli jednostavno nestati ili biti zbrisani od strane Rusije za kratko vrijeme !!!! Nece Ukrima moci pomoci ni SAD - NATO !!! Na kraju krajeva nece ameri ulaziti zbog Ukrija u nuklearni rat sa Rusijom.. a to znaci gadjanje ciljeva nuklearkama na citavoj teritoriji SAD !!! A SAD su same priznale da nemaju odbranu od Ruskih neklearnih raketa.. tako da bi uskoro mogli gledati potpuni nestanak fašističke Ukrajine ako nastavi provocirati Rusiju !!! EU NATO zemlje, ce samo kukati i nece nista smjeti uciniti jer odmah rizikuju nuklearni udar po smrdljivoj EU. Tako da ce glupi Ukri zavrsiti neslavno u svakom smislu !!!! LNR - DNR planiraju uskoro referendum za pripajanje Rusiji.. znaci, utakmica o raspadanju smrdljive Ukrajine se nastavlja.. Poljska i Madjarska traze pojedine teritorije Ukrajine za sebe.. biti ce ovo vruca godina 2020 - 2021 !!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija