• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.07.2020

13:44

NOVI HOROR U SAD, REKORDAN PORAST BROJA NOVOOBOLELIH! Samo na Floridi zabeleženo 11.458 novih slučajeva zaraze!

Vesti

NOVI HOROR U SAD, REKORDAN PORAST BROJA NOVOOBOLELIH! Samo na Floridi zabeleženo 11.458 novih slučajeva zaraze!

Podeli vest

Prema podacima Univerziteta Džons Hopkins, na Floridi je juce zabeleženo 11.458 novih slučajeva zaraze korona virusom, a ovo je najveći dnevni porast broja obolelih u jednoj američkoj državi od početka pandemije, preneo je CNN

Jučerašnjim porastom broja novoobolelih na Floridi oboren je rekord koji je 15. aprila zabeležen u državi Njujork, kada je korona virus potvrden kod 11.434 osobe.

Od posledica COVID-19 u toku prethodna 24 sata na Floridi je preminulo još 18 ljudi, ukupno 3.702 od početka pandemije među 190.052 registrovanih slučajeva zaraze.

ŠTA SAD?! DONBAS NAJAVIO DA USKORO ULAZI U SASTAV RUSIJE! On je već de-jure deo Rusije, čeka se samo da se to i ozvaniči!

Prema podacima Univerziteta Džons Hopkins, u Sjedinjenim Američkim Državama korona virus je do sada potvrđen kod najmanje 2.839.436 ljudi, dok je od početka pandemije 129.676 pacijenata preminulo od posledica COVID-19.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija