• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Njujork post

08.07.2020

13:34

BRUTALNO UBISTVO U AMERICI! Oca ubili dok je prelazio ulicu sa ćerkom (4)! Auto stao pored njih, a onda se čuo pucanj! (VIDEO)

Vesti

BRUTALNO UBISTVO U AMERICI! Oca ubili dok je prelazio ulicu sa ćerkom (4)! Auto stao pored njih, a onda se čuo pucanj! (VIDEO)

Podeli vest

Na zastrašujućem snimku vidi se trenutak kada je muškarac ubijen dok je prelazio ulicu u Bronksu u Njujorku - a sve vreme je za ruku držao četvorogodišnju ćerku

Snimak je podelio Rodni Harison, policajac iz Njujorka, a na njemu se vidi kako Entoni Robinson (29) prelazi preko pešačkog prelaza oko 17.50 sati u nedelju.

Dok ćerku drži za ruku, Robinson gleda u crni sedan koji usporava pored njega, verovatno želeći da proveri da li će vozač možda skrenuti ka njima.

Međutim, vozač nastavlja da vozi pored oca i ćerke dok prelaze ulicu, prenosi Njujork post.

Na kraju pešačkog prelaza, Robinson se okreće ka ćerki i govori joj nešto, okrećući leđa sedanu.

U tom trenutku napadač vadi pištolj i kroz prozor puca, pogađajući oca.

Dok Robinson pada na ulicu, njegova uplašena ćerka počinje da trči niz ulicu, očigledno nepovređena.

Robinson je proglašen mrtvim na licu mesta.

Njegovo ubistvo je jedno od osam koja su se dogodila širom grada tokom krvavog vikenda za vreme proslave Dana zahvalnosti, dok je ovo jedno od čak 49 pucnjava.

Policija još uvek nikoga nije uhapsila zbog njegovog ubistva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija