• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.07.2020

14:46

U HRVATSKOJ SKORO 1.000 SLUČAJEVA KORONAVIRUSA! U poslednja 24 sata zaražene još 53 osobe, jedna preminula!

Vesti

U HRVATSKOJ SKORO 1.000 SLUČAJEVA KORONAVIRUSA! U poslednja 24 sata zaražene još 53 osobe, jedna preminula!

Podeli vest

U Hrvatskoj su u protekla 24 sata zabeležena još 53 slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2, pa je broj trenutno aktivnih slučajeva 934

Među njima je 91 pacijent na bolničkom lečenju, od toga su na respiratoru četiri pacijenta.

Jedna je osoba je preminula, saopštio je danas Nacionalni štab za civilnu zaštitu.

Od 25. februara, kada je zabiležen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je obolelo 3.325, od kojih je 114 preminulo, dok se 2.277 oporavilo.

U samoizolaciji je trenutno 4.539 osoba.

 

 

Do danas je ukupno testirano 88.235 osoba.

U Splitu se još čekaju nalazi stotinak analiziranih uzora na koronu kod ljudi koji su bili na jednoj svadbi i njihovih kontakata.

Novo žarište u Hrvatskoj je Kutina gde je 12 pozitivnih na korona virus sa jedne zabave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smrad

pre 3 godine

Ako u Hrvatskoj ima 4 na respiratoru a 1000 zaraženih. A kod nas 120 na respiratoru onda u Srbiji ima bar 30000 zaraženih

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija