• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

09.07.2020

13:33

UMALO FIZIČKI OBRAČUN NA VRATIMA SO BUDVA! Milove gorile ne dozvoljavaju odbornicima da uđu, policija samo nemo posmatra! (VIDEO)

Vesti

UMALO FIZIČKI OBRAČUN NA VRATIMA SO BUDVA! Milove gorile ne dozvoljavaju odbornicima da uđu, policija samo nemo posmatra! (VIDEO)

Podeli vest

Umalo jutros nije došlo do fizičkog obračuna, kada je odbornik Demokratskog fronta Janko Dimić, pokazujući odborničku legitimaciju, zatražio od policije da postupi po zakonu i pusti ga da uđe u Skupštinu opštine, što su pripadnici privatnog obezbeđenja sprečili

Došlo je do komešanja, a potom je u nameri da uđe i ode u skupštinsku službu sprečen i Krsto Radović, koga je odbornička većina smenila 11. juna sa funkcije predsednika Skupštine opštine.

Pripadnici privatnog obezbeđenja praveći živi zid telima sprečili su da u Opštinu uđu i odbornici Mijomir Pejović (Demokrate), Đorđije Vujović (DF), kao i Marko Marković i Nikola Jovanović koji su voljom odbornika DPS, SD, Crnogorske i Stevana Džakovića smienjeni sa mesta potpredsednika Opštine i šefa kabineta predsednika.

Nakon što policija nije sklonila privatno obezbeđenje i omogući mu ulazak u Skupštinu, Dimić je Opštinu uporedio sa kućom Zemunskog klana u Šilerovoj.

- Mi je nećemo srušiti, ali ćemo kriminalce iz nje isterati - kazao je Dimić i zatražio od policije da ona kaže da li se odbornicima ne dozvoljava ulazak.

On je kazao da nije nasilan i da samo želi u skladu sa zakonskim propisima da preda papire u skupštinsku službu.

Mijomir Pejović je tada zapitao policijskog starešinu šta onda kordon policije radi na ulazu u Opštinu, ako je privatno obezbeđenje ono koje sprečava ulazak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija