• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Radio Sarajevo

11.07.2020

13:03

BIZARNO BEKSTVO IZ KARANTINA NA NOVOM ZELANDU! Muškarac presekao ogradu i otišao po pivo!

Vesti

BIZARNO BEKSTVO IZ KARANTINA NA NOVOM ZELANDU! Muškarac presekao ogradu i otišao po pivo!

Podeli vest

Jedan muškarac pobegao je iz izolacije na Novom Zelandu probivši se kroz ogradu, otkrila je novozelandska vlada

Reč je o muškarcu u pedesetim godinama koji je presekao ogradu od 1,8 metara da bi se probio iz privremenog karantina u Hamiltonu, na Severnom ostrvu kako bi otišao u prodavnicu alkoholnih pića. Priveden je.

Policija je osigurala da niko ne uđe u trgovinu dok zdravstveni zvaničnici nisu potvrdili da je to moguće, piše Gardijan.

Ovaj muškarac je došao iz Sidneja. U karantin je stigao 1. jula i od tada je, prema izjavama zvanilnika, testiran dva puta. Oba puta je bio negativan na COVID-19.

On je treća osoba koja je pobegla iz karantinskog hotela.

 

 

U sredu je muškarcu star 30 godina pobegao kako bi otišao u supermarket. Kasnije je testiran i utvrđeno je da je pozitivan na koronavirus.

Pre toga je jedna žena preskočila živicu da izađe iz karantina. Izgubila se i tražila od policajca na ulici da joj pokaže put da se vrati u hotel.

Ministar zdravlja Novog Zelanda Kris Hipkins u petak je, između ostalog, kazao da su sada na Novom Zelandu dva nova slučaja COVID-19, oba u izolaciji.

Ukupan broj potvrđenih slučajeva na Novom Zelandu je 1.192.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija