• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

11.07.2020

23:08

HTEO DA DOKAŽE DA JE KORONA PREVARA, A ONDA TO PLATIO GLAVOM! Tragična priča iz Teksasa!

Vesti

HTEO DA DOKAŽE DA JE KORONA PREVARA, A ONDA TO PLATIO GLAVOM! Tragična priča iz Teksasa!

Podeli vest

Čovek iz Teksasa koji je umro od koronavirusa žrtva je jezivog trenda korona žurki kako bi dokazao virus prevara

Pacijent, star oko 30 godina, rekao je medicinskoj sestri da su "pogrešili", malo pre nego što je umro. 

Glavna doktorka i šefica medicinskog osoblja u bolnici u San Antoniju dr Džejn Aplebi opisala je potresne poslednje trenutke mladićevog života. 

- Neposredno pre nego što je pacijent umro, pogledao je i sestru i rekao "Mislim da sam pogrešio. Mislio sam da je to sve prevara, ali nije - prisetila se doktorka. 

OVO SU REZULTATI TRAGIČNE ŠVEDSKE TAKTIKE PROTIV KORONE! Nonšalantno ponašanje nije pomoglo ekonomiji, A GUBICI SU OGROMNI!

- To je žurka koju pravi neko ko je zaražen, odnosno neko kome je dijagnostikovan kovid, sa idejom da vide da li je virus stvaran, da li će se neko zaraziti. - objasnila je doktorka. 

 

 

- Ne želim da budem neko ko diže paniki, ali moramo da podelimo sa vama neke primere sa kojima se srećemo. Ovo je stvarno, želimo da pomognemo društvu da shvati da je virus veoma ozbiljan i da se lako širi - dodala je. 

San Antonio je inače jedno od većih žarišta u Americi u kojoj je korona do sada odnela više od 137.000 života a zaraženo je više od 3.337.000 ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mika

pre 3 godine

Što niko ne kaže da su sve američke televizije vlasništvo milijardera od strane demokrata

kizoni

pre 3 godine

Sve je Laž! Svaka reč o Koroni je laž! Svaki umrli od korone je laž! Kasno ćemo to da shvatimo! Samo znam da je igranje ljudskim životima mač sa dve oštrice! I druga oštrica oduzima život još efikasnije od prve!

jovica

pre 3 godine

Opet o koroni ??? Haaaahhhhhhh odoh na spavanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija