• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Večernji.hr

16.07.2020

17:35

OSETIO SAM JEZU,  IMAO SAM UTISAK DA ME NEKO POSMATRA! Britanac pronašao u šumi mesto gde je pao NLO? (VIDEO)

Vesti

OSETIO SAM JEZU, IMAO SAM UTISAK DA ME NEKO POSMATRA! Britanac pronašao u šumi mesto gde je pao NLO? (VIDEO)

Podeli vest

Ben Landrikom iz Plimuta uveren je da je pronašao mesto pada neidentifikovanog letećeg objekta (NLO) duboko u šumama Devona

On je u ponedeljak tokom kampovanja šetao psa pa je snimio veće područje na kojem se vide porušena stabla usred šume.

Pronašao sam mesto pada u šumi, mogao bi da bude NLO. Drveća slomljena pri vrhu, a to mi je baš čudno. Odlučio sam da prošetam psa i zajedno smo osetili neku jezu. Kilometar i po kasnije, naišli smo na ovo. Napravio sam snimak, a i tada sam osetio kao da me neko posmatra, čak sam i čuo neke zvukove posle čega sam odjurio prema kamperu. Nešto je čudno u ovom mestu - rekao je Landrikom, a prenosi "Večernji list".

On je dodao da se nikada ne bi vratio na to mesto jer je bilo sablasno, a prisetio se i da je u jednom trenutku čuo i vrisak.

Kako prenose mediji, i dalje nije poznato šta se desilo u šumi, a komentatori na društvenim mrežama smatraju da nije reč o NLO-u, već da je najverovatnije u pitanju tornado ili nešto slično tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čuj vršnjače

pre 3 godine

"... OSETIO SAM JEZU, IMAO SAM UTISAK DA ME NEKO POSMATRA!...". Prvo, zasto vicete? Sta ce znak uzvika na kraju dela naslova? Drugo: Ja imam utisak i kada spavam ili sam u kukuruzu, gde čučim, da me neko posmatra, ali ne osećam jezu. 'Ajde bre.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija