• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: logično

16.07.2020

20:59

(VIDEO) KINA POKAZALA ZUBE AMERIMA! Prvi put objavili snimke obuke elitnih pilota ratnog vazduhoplovstva!

Vesti

(VIDEO) KINA POKAZALA ZUBE AMERIMA! Prvi put objavili snimke obuke elitnih pilota ratnog vazduhoplovstva!

Podeli vest

Novi snimak obuke u vazduhoplovnim borbama Kineskog narodnog oslobodilačkog vazduhoplovstva (PLAAF) pružaju gledaocima uvid u to kako je to leteti Čengdu J-10, jednomotornim, laganim, višenamenskim borbenim mlaznjakom tokom vazdušne borbe

Pekinški Pipls Dejki objavio je snimke PLAAF-a tačno u 13:00. po lokalnom vremenu u sredu.

Čuju se piloti PLAAF-a identifikovani radio-oznakama "Jaeger 1" i "Jaeger 2" kako viču dok učestvuju u lažnoj vazdušnoj borbi sa "agresivnim" neprijateljskim snagama. Iako je većina video snimaka prikazana iz perspektive pilotske kabine J-10, izgleda da su snimci iz arhive takođe ugrađeni u snimak u trajanju od 57 sekundi.

Zvanični list Centralnog komiteta Komunističke partije Kine takođe je naglasio da je ovaj snimak o borbama J-10 prvi takve vrste za PLAAF. "Brigada zadužena za severno bojište poznata je u videu po svojim zapaženim borbenim rezultatima, ona je oborila ili oštetila 67 ratnih aviona u Korejskom ratu protiv Sjedinjenih Država", napisao je u tvitu 15. jula.

ODUSTAJU OD TRADICIJE! Republikanci zbog korone MENJAJU FORMATI KONVENCIJE U AVUGSTU!

Jutjub kanal za vesti o vojnom vazduhoplovstvu, Alert5, takođe je objavio verziju snimka sa manje muzike i jasnom komunikacijom na engleskom jeziku.

Isečci obuhvaćeni borbenom kompilacijom sadrže dvosed J-10AS, „borbenu verziju originalnog J-10A“, prema izdanju Drive.

Jedan korisnik pretpostavlja da je obuka jedinica u videu najverovatnije obuka 34. vazduhoplovne brigade PLAAF - pošto su posmatrani borbeni avioni zapravo J-10A ili J-10AS. Primetili su da je sedište okruga Kihe u provinciji Šandong i, samim tim, pod komandom Severnog bojišta.

Radar na ekranu viđen tokom video snimka pokazuje oznaku "Iron Fist Force of PLAAF", što je Alert5 primetio da je 12. vazduhoplovna borbena divizija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija