• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.07.2020

11:40

ALARMANTNO U BARSELONI! Katalonske vlasti apelovale na građane da ne izlaze iz kuće!

Vesti

ALARMANTNO U BARSELONI! Katalonske vlasti apelovale na građane da ne izlaze iz kuće!

Podeli vest

Katalonske vlasti apelovale su na građane Barselone da ne napuštaju svoje domove i da se ne okupljaju u grupama većim od desetoro, nakon što je u ovoj regiji u poslednja 24 sata potvrđeno još 1.111 novih slučajeva zaraze korona virusom, piše Politiko

Katalonske vlasti apelovale su na građane Barselone da ne napuštaju svoje domove i da se ne okupljaju u grupama većim od desetoro, nakon što je u ovoj regiji u poslednja 24 sata potvrđeno još 1.111 novih slučajeva zaraze korona virusom, piše Politiko.

Portparol regionalne vlade rekao je da u grupama na javnim mestima neće smeti da bude više od desetoro ljudi i da će broj mušterija u kafićima i restoranima biti ograničen.

Vlasti ipak ne nameravaju da uvedu obavezan karantin za stanovnike ovog područja, a cilj novih mera je upravo da spreči preduzimanje ovakvih drastičnijih koraka.

U Španiji je od početka pandemije korona virus potvrđen kod više od 307.000 osoba, dok je posledica COVID-19 preminulo više od 28.000 ljudi.

Pre dva dana, u ovoj zemlji sa velikim brojem umrlih od Kovid-19, održana je komemoracija za sve one koji su izgubili bitku sa ovom zarazom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija