• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

21.07.2020

21:26

OKONČANA DRAMA U UKRAJINI! Napadač uhapšen, SVI TAOCI OSLOBOĐENI!

Vesti

OKONČANA DRAMA U UKRAJINI! Napadač uhapšen, SVI TAOCI OSLOBOĐENI!

Podeli vest

Ukrajinska policija uhapsila je večeras naoružanog muškarca, koji je oteo autobus sa taocima u gradu Luck, na zapadu Ukrajine

Svi taoci su oslobođeni, saopštila je ukrajinska policija, a prenosi Rojters pozivajući se na Interfaks.

Naoružani muškarac oteo je autobus i uzeo taoce, a policija je prvobitno saopštila da se u autobusu nalazi 20 osoba, ali je ukrajinska bezbednosna služba kasnije rekla da napadač drži oko 10 talaca.

Nakon razgovora sa prvim zamenikom šefa nacionalne policije muškarac je oslobodio troje talaca, uključujući trudnicu, prenosi AP.

Kancelarija državnog tužioca saopštila je da je muškarac pretio da će daljinski aktivirati eksplozivnu napravu koja je podmetnuta na nekom drugom mestu,prenela je agencija RIA Novosti.

TALAČKA KRIZA UŠLA U 11. SAT, OTMIČAR PRETI DA ĆE RAZNETI AUTOBUS! Drama u Ukrajini ne jenjava, ODBIO DA PRIČA SA SUPRUGOM! (VIDEO)

On je rekao da je autobus miniran, a da se još jedna eksplozivna naprava nalazi na drugoj lokaciji i može da se aktivira daljinski.

Tužilaštvo je navelo da je iz zaplenjenog autobusa ispaljeno nekoliko hitaca i da su dva prozora oštećena.

Prema rečima šefa regionalne policije Jurija Kroška, napadač je na svom Tviter nalogu izneo opšte zahteve i žalio se na sistem.

Policija utvrđuje identitet otmičara, a slučaj je okvalifikovan kao "uzimanje talaca", za šta je predviđena kazna zatvora od sedam do 15 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 3 godine

Marketinški potez ukrajinskih vlasti u cilju spoznaje "neverovatnih" mogućnosti policije. Čuvajte se vi iz Donbasa i Luganska. Nestaće ovo sa prvis strana i neće više čuti o ovom "otmičaru".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija