• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.07.2020

11:09

PENTAGON IZNAD SVOJIH BAZA DETEKTOVAO LETELICE KOJE NISU SA NAŠE PLANETE! Senator Rubio: Nadamo se da su vanzemaljci, a ne Kinezi! (VIDEO)

Vesti

PENTAGON IZNAD SVOJIH BAZA DETEKTOVAO LETELICE KOJE NISU SA NAŠE PLANETE! Senator Rubio: Nadamo se da su vanzemaljci, a ne Kinezi! (VIDEO)

Podeli vest

Pentagon je tvrdio da je prestao sa finansiranjem programa za istraživanje neidentifikovanih letećih objekata (NLO) 2012. godine, ali su sada saopštili da program nikada nije bio ukinut

Pripadnici za izučavanje neobjašnjivih fenomena u vazduhu u obaveštajnoj mornaričkoj jedinici tvrde da su pronašli letelice kakve "ljudi ne bi mogli da naprave" i da "letelice nisu napravljene na našoj planeti".

Senator Floride, Marko Rubio, govorio je o NLO-ima u intervjuu 16. jula za CBS i tom prilikom je rekao za pronađene letelice da se nada da su zaista "sa druge planete, a ne kineske".

- Postoje objekti koji nadleću naše vojne baze i mesta na kojima vršimo vojne vežbe, a mi ne znamo šta su, osim da nisu naše - rekao je Rubio.

- Iskreno, mnogo je bolje da ti "objekti" nisu sa naše planete nego da ustanovimo da je to neki tehnološki skok kod Rusa ili Kineza koji im omogućava da obavljaju ovakve aktivnosti - dodao je Rubio.

- Za mene sve to predstavlja veliki sigurnosni rizik i mi to moramo da istražimo - rekao je senator.

Rubio nije jedini senator koji je izrazio svoju zabrinutost zbog NLO-a. Prošlog meseca je grupa senatora insistirala da se objave tajni podaci koje je prikupio tajni program za izučavanje neobjašnjivih fenomena.

Obaveštajni komitet Senata je bio primoran da prizna da takav program postoji nakon što su objavili da "podržavaju rad jedinice za izučavanje neidentifikovanih objekata".

 

 

Bivši senator Hari Rid je izjavio da veruje da su pronađene letelice koje "pripadaju drugom svetu i da se decenijama izučavaju".

- Nakon pregleda dokumentacije, od kojih su neka tajna, a neka nisu - došao sam do zaključka da vlada, ali i privatni sektor poseduju materijal koji ne dolazi sa naše planete - rekao je Rid.

Izgleda da će sada u 2020. godini, dok nam se svet raspada, stići i priznanje da vanzemaljski život postoji.

Postojanje života na drugoj planeti i potvrda da su posećivali našu zemlju bila bi najznačajnija objava u ljudskoj istoriji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 3 godine

Siguran sam da su kinezi.Lako vam je sa vanzemaljcima ali sa kinezima nikako.A možda su rusi.Ne sigurno je rusi i kinezi.Definitivno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija