• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune

27.07.2020

11:49

MOSKVA UZVRAĆA UDARAC, VRATITI UKRAJINU POD OKRILJE RUSIJE: Linija fronta je već kod Donbasa, a to je NEPRIHVATLJIVO!

Vesti

MOSKVA UZVRAĆA UDARAC, VRATITI UKRAJINU POD OKRILJE RUSIJE: Linija fronta je već kod Donbasa, a to je NEPRIHVATLJIVO!

Podeli vest

Politički analitičar Jevgenij Satanovski smatra da bi ruske vlasti trebalo da preispitaju svoj stav u odnosu na bivše sovjetske republike, koje Zapad sistemski pretvara u vojne baze protiv Rusije

Stručnjak smatra da Sjedinjene Države, koja su glavni ideolog Zapada, sada pokušavaju da slome države poput Rusije i drugih zemalja koje joj se ne sviđaju.

A otvoreno razbojništvo, podignuto na rang međunarodne politike je glavno sredstvo. U diskursu koji ne podrazumeva oštru, oružanu reakciju, Moskva nema mnogo mogucěnosti za adekvatan odgovor, napominje politikolog.

- To je bila naša zamisao da NATO neće ići na istok, a opet imamo slučaj Ukrajine. Naša linija fronta je već kod Donbasa - naglasio je Satanovski.

Istovremeno, stručnjak nije saglasan sa zvaničnim stavom ruskih vlasti, koje negiraju mogućnost pristupanja zemalja bivšeg SSSR-a Rusiji, koje se danas postepeno pretvaraju u baze snaga NATO-a.

(VIDEO) GORI TEKSAS! AUTOMOBILOM ULETEO U DEMONSTRANTE I OTVORIO VATRU, JEDNA OSOBA UBIJENA! Sve više žrtava u SAD!

Trenutni porast nacionalističkih i antiruskih osećanja, za koje se SAD i Evropa zalažu, može se primetiti u mnogim državama postsovjetskog prostora.

A u takvoj situaciji, prema politikologu, najefikasniji odgovor bio bi pridobijanje Ukrajine u svoj politički prostor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vamed

pre 3 godine

Kako mislite da ih vratite? Ukrajinski narod ne zeli rusku cizmu. Dosta je bilo....

Slobodan

pre 3 godine

Neznaju oni jadni sta hoce oni bi da se j**u a da i ne udje.

maya elijah

pre 2 godine

“Moj život se vratio!!! Nakon 14 godina razorenog braka, suprug je ostavio mene i naše dvije blizanke. Osjećala sam se kao da mi se život bliži kraju, skoro sam počinila samoubojstvo, bila sam jako dugo u emotivnom padu. ali zahvaljujući bacaču uroka po imenu dr. Alaba kojeg sam jednog vjernog dana upoznao na internetu dok sam pretraživao internet tražeći dobrog bacača uroka koji bi mogao riješiti moje probleme, naišao sam na mnoga svjedočanstva o ovom bacaču uroka. Neki su svjedočili da im je vratio bivšu ljubavnicu, neki su svjedočili da je obnovio maternicu, izliječio herpes i druge bolesti, neki su svjedočili da je magično mogao zaustaviti razvod itd. Naišao sam i na jedno posebno svjedočanstvo, radilo se o ženi po imenu Sonia, svjedočila je o tome kako je dr. Alaba za manje od 7 dana vratio svog bivšeg ljubavnika i preokrenuo učinak raka njihovih sinova, a na kraju svjedočenja je pala adresa e-pošte dr. ALABA. Nakon što sam sve ovo pročitao, odlučio sam pokušati s dr. Alabom. Kontaktirao sam ga putem e-pošte i objasnio mu svoj problem. I za samo 3 dana vratio mi se muž i riješili smo probleme i još smo sretniji nego prije. Dr. Alaba je stvarno talentiran čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer je on divan čovjek... Ako imate problem i tražite pravog i pravog bacača uroka koji će riješiti sve vaše probleme. Pokušajte s dr. Alabom bilo kada, on bi mogao biti odgovor na vaše probleme. Ovdje je njegov kontakt {dralaba3000@gmail.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. ALABA.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17