• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.07.2020

12:47

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRVAVI PROTESTI U TEKSASU! Ubijen mladić (28) koji je bio naoružan puškom!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRVAVI PROTESTI U TEKSASU! Ubijen mladić (28) koji je bio naoružan puškom!

Podeli vest

Jedna osoba je ubijena, a druga privedena na ispitivanje nakon pucnjave koja se dogodila u subotu uveče na protestu u gradu Ostin u Teksasu

Policija je saopštila da je žrtva 28-godišnji Garet Foster.

Policija je saopštila da su njeni pripadnici u subotu uveče nadgledali protest protiv rasizma "Životi crnaca su važni", kada je došlo do pucnjave.

Šef policije u Ostinu Brajan Manli rekao je da je policija primila poziv od osobe koja je rekla da je upravo pucala na nekog ko se približio prozoru njegovog automobila s puškom uperenom u prozor.

Kada su službenici došli do upucanog Fostera, pokušali su da ga spasu, ali on je preminuo u bolnici.

Svedoci su policiji rekli da je Foster sa puškom prišao automobilu.

Vozač automobila, optužen da je pucao u Fostera, priveden je u policiju na ispitivanje.

U policiju je privedena i još jedna osoba koja je pucala na automobil. Obojica imaju dozvole za nošenje oružja i nakon ispitivanja su pušteni.

Istraga i dalje traje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija