• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

29.07.2020

10:06

OVAJ MOMAK SVAKOG JUTRA SEDNE NA BICIKL I... Zbog onoga što radi redovno dobija PRETNJE SMRĆU!

Vesti

OVAJ MOMAK SVAKOG JUTRA SEDNE NA BICIKL I... Zbog onoga što radi redovno dobija PRETNJE SMRĆU!

Podeli vest

Britanac Majk van Erp je izgubio je oca u saobraćajnoj nesreći. Usmrtio ga je vozač koji je koristio mobilni tokom vožnje, dok je trebalo da prati put i saobraćaj ispred svog vozila

Zbog toga, on već nekoliko godina prati vozače automobila i snima ih kamerom, montiranom na kacigu. Kada uoči nekoga sa mobilnim telefonom u ruci, on ga zaustavlja, razgovara sa njima, i postavlja snimak na policijski portal. Policija, zatim, kažnjava te vozače.

Najpoznatija Majkova žrtva je poznati reditelj Gaj Riči, koji je zbog korišćenja telefona tokom vožnje ostao bez vozačke dozvole na šest meseci, prenosi HAK Revija.

Foto: Pexels

Inače, Majku nije lako, budući da je već dobio nekoliko pretnji smrću, ali kaže:

- Ne mislim od odustanem, bezbednost saobraćaja mi je jedini interes! Samo na ulicama Londona ima hiljade biciklista sa kamerama i mnogi su aktivniji od mene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija