• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

31.07.2020

07:58

(VIDEO) KRAJ SVIH RASPRAVA! PENTAGON PRIZNAO, NAŠLI SMO OSTATKE LETELICA KOJE NISU SA ZEMLJE! Čovek to ne može da napravi ni u ludilu!

Vesti

(VIDEO) KRAJ SVIH RASPRAVA! PENTAGON PRIZNAO, NAŠLI SMO OSTATKE LETELICA KOJE NISU SA ZEMLJE! Čovek to ne može da napravi ni u ludilu!

Podeli vest

Pentagon ima tajnu jedinicu za istraživanje NLO, a uskoro će morati i da objavi ono što su u svom istraživanju otkrili

Iako je Pentagon tvrdio da je raspustio svoj tajni program identifikacije NLO-a još 2012, izgleda da je program samo premešten i preimenovan.

Ono što je posebno zanimljivo je da će barem deo svojih otkrića morati da objave 180 dana od donošenja zakona o autorizaciji obaveštajnih podataka.

I dok se neki uključeni u program nadaju da će pronaći dokaze o postojanju vanzemaljskih letelica o kojima se spekuliše već decenijama, glavni fokus je ipak na pitanju radi li se tu o naprednoj tehnologiji suparničkih vojnih sila, prenosi portal Indeks.

Međutim, bivši direktor NLO programa i bivši vojno-obaveštajni zvaničnik Luis Elizondo potvrdio je da on i još nekoliko bivših državnih zvaničnika i vladinih naučnika veruju kako su objekti neutvrđenog porekla zaista pali na Zemlju, a da su njihovi ostaci odneseni na analizu.

Elizondo, koji je dao ostavku 2017. nakon 10 godina na čelu NLO programa, smatra da taj program više "neće morati da se skriva u senkama" i da će "dobiti novu transparentnost".

Podsetimo, teorije o NLO-ima, koje su dosad uglavnom spadale u domen "alternativnog" i pseudonaučnog istraživanja, dobile su novi zamah i pažnju javnosti kad je Pentagon zvanično objavio nekoliko snimaka susreta američkih vojnih pilota s NLO-ima.

A te snimke još 2017. i 2018. objavila je američka kompanija "To The Stars Academy of Arts & Sciences", koju je osnovao bivši član rok benda Blink-182 Tom DeLong, inače ljubitelj tzv. teorija zavera. Američka mornarica prošle godine je potvrdila njihovu autentičnost, ali i naglasila da nema saznanja o kakvim se tačno objektima radi. Zvaničnik mornarice rekao je tada kako mornarica ne veruje da se radi o vanzemaljskoj letelici.

Bitno je pritom naglasiti da NLO ne označava nužno vanzemaljsku letelicu, već naprosto letelicu čija priroda i poreklo nisu identifikovani - kao što im i samo ime kaže.

RUSIJA SE HITNO OGLASILA ZBOG SRBIJE, AMERIKA KRŠI REZOLUCIJU SB UN 1244! Moskva i prijatelji Srba neće dozvoliti destabilizaciju regiona!

Ostaci letelica nisu sa Zemlje, nismo mogli sami da ih napravimo

Bivši senator Hari Rid je takođe rekao kako veruje da su rušenja NLO-a možda već zabeležena i da bi ostaci tih letelica, ako su pokupljeni, morali da se prouče.

- Nakon što sam proučio ovo, zaključio sam da postoje izveštaji - neki supstancijalni, neki ne - da vlada i privatni sektor imaju takve materijale u svom posedu - dodao je Rid.

- Ekstremno je bitno da se informacije o otkriću fizičkih materijala ili pronađenih vozila objave - naglasio je bivši senator.

Nijedan takav ostatak srušene letelice nije javno predočen za nezavisnu analizu, a za neke metalne fragmente koji su pronađeni laboratorijska analiza je potvrdila da su ljudskog, ne vanzemaljskog porekla, odnosno, proizvodnje.

Uz to, neki neobjašnjeni susreti s NLO-ima naknadno su dobili objašnjenja, a astrofizičari ističu da čak i nedostatak objašnjenja ne znači da se nužno, pa čak ni verovatno, radi o vanzemaljcima.

E, ZBOG OVAKVIH IDIOTA RUSIJA I KINA SU NAM NIKAD VAŽNIJE! Klintonov i Holbrukov saradnik BRUTALAN: SRBIJU PROGLASITI ZA ODMETNIČKU ZEMLJU, AKO NE PRIZNA KOSOVO!

Međutim, Erik V. Dejvis, astrofizičar koji je radio kao podizvođač, a zatim kao konsultant za Pentagonov NLO program od 2007, utvrdio je da analiza nekih pronađenih materijala nije uspela otkrije njihov izvor.

- Nismo sami mogli da ih napravimo - zaključio je Dejvis.

U glasine oko NLO-a i vanzemaljaca uključio se i američki predsednik Donald Tramp, koji je u jednom intervjuu rekao da zna neke "vrlo zanimljive" stvari o Rozvelu, gradu u Novom Meksiku koji je, prema takozvanim lovcima na NLO-e, prvo mesto rušenja NLO-a.

Ipak, na pitanje hoće li objaviti te informacije, Tramp je odgovorio: "Razmisliću o tome."

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

Pedesetih godina su pronađeni ostatci palog satelita i uočena je rigidna PVC folija koja sa jedne strane reflektuje svetlost tj. ponaša se kao ogledalo a sa druge je transparentna. I tada se spekulisalo da je ta tehnologija vanzemlajkog porekla a danas takvu foliju možeš da kupiš u svakoj farbari...

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Navijači Zvezde i Partizana osuđeni na uslovne kazne! Jednom određen pritvor, a evo ko je sklopio nagodbu!
Hronika

Navijači Zvezde i Partizana osuđeni na uslovne kazne! Jednom određen pritvor, a evo ko je sklopio nagodbu!

Povodom događaja od 20. aprila 2024. godine kada je kod Vukovog spomenika došlo do tuče između navijača FK „Crvena Zvezda“ i FK „Partizan“, po nalogu dežurng javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati prema 46 lica za koje postoji osnov sumnje da su učinila krivično delo Nasilničko ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika.

22.04.2024

18:34

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20