• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kurir/skynews

01.08.2020

12:06

POJAVIO SE VIDEO NEMAČKOG MONSTRUMA 5 NEDELJA PRE NESTANKA MALE MEDI! Policija iskopala dokaze, ali tela nesrećne devojčice nema!

Vesti

POJAVIO SE VIDEO NEMAČKOG MONSTRUMA 5 NEDELJA PRE NESTANKA MALE MEDI! Policija iskopala dokaze, ali tela nesrećne devojčice nema!

Podeli vest

Fotografije koje su nemački istražitelji iskopali kraj zapuštene fabrike kutija u Hanoveru trebalo bi da budu ključni dokaz da je Kristijan Brukner ubio devojčicu Medlin Meken

To je deo od 8.000 potencijalnih dokaza koje su forenzičari našli na zemljištu Nemca, osuđivanog pedofila. Kako je nemački tužilac Hans Kristijan Volters rekao, imaju snažne dokaze da je devojčica, nestala pre 13 godina iz portugalskog letovališta Praja da Luž u Algarveu, mrtva.

"Mi nemamo telo ni njegove delove, ali smo prikupili dovoljno dokaza da je naš osumnjičeni ubio Medlin Meken", rekao je Volters.

Dodao je kako zbog istrage ne sme reći jesu li fotografije, ali i videosnimci koje su našli, povezani s ubistvom. Nije mogao potvrditi je li Brukner zapravo serijski ubica, ali dodao je kako brojni nemački policajci istražuju zločine koji bi se mogli povezati upravo s njim.

Brukner trenutno izdržava kaznu zbog preprodaje droge, a uz to su ga povezali i s dva seksualna napada u Portugalu. Tu je živeo neko vreme u kombiju i napuštenim kućama, a zarađivao je dilujući drogu, provaljivanjem u kuće i kradući benzin. Jedan od svedoka ispričao je kako se preselio u Brunsvik upravo nakon nestanka devojčice gde je kraj vrtića otvorio kiosk sa slatkišima.

U međuvremenu, pojavio se i snimak pedofila nastao svega 5 nedelja pre nego što je devojčica nestala. Snimljen je tokom jednog putovanja, kako se smeje i šali sa još nekoliko ljudi.

"Delovao je kao bilo koji drugi mladić. Bio je veseo i srećan da nas poveze u svom kamperu. Nije mu smetalo što mo snimali. Verovatno je znao da nikad ne bismo mogli da posumnjamo kakav užasan čovek je zapravo bio", rekao je jedan od auto-stopera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija