• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2020

15:09

BRITANSKI MINISTAR ODBRANE: Treba da pošaljemo brod Kraljevske mornarice da pomognemo Libancima!

Vesti

BRITANSKI MINISTAR ODBRANE: Treba da pošaljemo brod Kraljevske mornarice da pomognemo Libancima!

Podeli vest

Glavni brod, opremljen kao najmodernija bolnica, trenutno se nalazi na Karibima

Ministar odbrane Velike Britanije, Ben Volas, izjavio je da bi ova zemlja trebalo da pošalje brod za podršku Kraljevske mornarice u Liban, nakon što je u velikoj eksploziji u Bejruti više od 100 mrtvih, a na hiljade ljudi ranjeno.

I predsedavajući Odbora za konzervativnu odbranu Tobajas Elvud, složio se da bi vlada trebalo da ponudi usluge broda "Argus" Libanu nakon velike tragedije.

 

 

"Argus" je glavni brod britanske mornarice i gotovo da se može reći da je "ploveća bolnica".

Na društvenoj mreži Tviter Tobajas je napisao: Zbog prenatrpanih bolnica u Bejrutu (povređeni se zbrinjavaju na parkinzima) ovo sredstvo bi trebalo da bude deo naše podrške Libanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija