• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

07.08.2020

19:12

CRNI KORONA BILANS PONOVO POTRESAO ITALIJU! Ogroman skok novih slučajeva zaraze, OVO SE NE PAMTI OD MAJA!

Vesti

CRNI KORONA BILANS PONOVO POTRESAO ITALIJU! Ogroman skok novih slučajeva zaraze, OVO SE NE PAMTI OD MAJA!

Podeli vest

Broj novih slučajeva koronavirusa u Italiji skočio je za 38 odsto danas pošto je infekcija potvrđena kod 552 osobe

Ovako veliki dnevni skok novih slučajeva u Italiji se nije dogodio od kraja maja, prenosi AP.

Trećina novih slučajeva zabeležena je u regionu Veneto gde js testirano 16.500 ljudi.

Guverner ovog regiona na severoistoku Italije Luka Zaja rekao je da su novozaraženi ljudi koji su se nedavno vratili sa odmora iz Španije, Perua, Malte, Hrvatske i Grčke.

SKUPO IH KOŠTAO ODMOR U HRVATSKOJ! Nemački maturanti doneli KORONU U SVOJ GRAD, PA GA PRETVORILI U NOVO ŽARIŠTE!

- Putovanja su rizik. Svako mora da odluči gde želi da ide na odmor, ali istina je da sada vidimo veći broj paciejnata koji su zaraženi na odmoru - rekao je on.

Severna Italija bila je epicentar zaraze u februaru i tu je tokom pandemije registrovano najviše zaraženih, ali i smrtnih slučajeva.

Danas su preminule još tri osobe tako da je ukupan broj žrtava korona virusa u Italiji 35.190.

Tinejdžerke se zarazile u Hrvatskoj

Dve 18-godišnjakinje vratile su se u italijanski grad Padovu zaražene korona virusom posle letovanja u Hrvatskoj, zbog čega će 24 maturanata iz pokrajine Veneto biti u samoizolaciji, preneli su danas italijanski mediji.
Oni su matursku ekskurziju proveli na Pagu, a svi iz odeljenja koji su išli na putovanje moraće da se testiraju na virus kovid-19, navodi Korijere dela sera.
- Poslednje leto zabave nakon srednje škole i pre odlaska na fakultet ili zaposlenja završava se na neočekivan način - piše italijanski list.
Dve devojke koje su zaražene virusom otišle su zajedno sa vršnjacima na izlet na ostrvo Pag u organizaciji agencije iz Breše, a u planu su bili izlasci u noćne klubove, festivali i druge vrste zabavnih aktivnosti.
Istovremeno, nemački mediji preneli su da su zdravstvene vlasti u Nemačkoj otkrile novo žarište korona virusa u distriktu Getingen blizu Štutgarta i takođe je reč o maturantima koji su se zarazili dok su bili na odmoru na Pagu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija