• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.08.2020

13:59

AMERIMA NEĆE BITI DOBRO! Iran objavio novitete iz vazduhoplovnih snaga: Gardijski helikopteri "Kobre" naoružani laserski navođenim projektilima! (FOTO/VIDEO)

Vesti

AMERIMA NEĆE BITI DOBRO! Iran objavio novitete iz vazduhoplovnih snaga: Gardijski helikopteri "Kobre" naoružani laserski navođenim projektilima! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Iranska revolucionarna garda objavila je u ponedeljak informaciju da je počela sa naoružavanjem gardijskih helikoptera "Kobra" laserskim vođenim raketama i helikoptera "Mi-171" raketama "S-24"

Kako prenosi iranska novinska agencija Fars, tokom inspekcije vazduhoplovne baze "Fatah" od strane glavnog komandanta Revolucionarne garde, general majora Huseina Salamija, otkrivena su brojna dostignuća postignuta u ovoj oblasti.

- Među tim dostignućima je i novi raketni sistem sa laserskim vođenim raketama na helikopterima "Kobra", koji je pokrenut i usmeren digitalnim ekranima u kabini - navela je agencija.

- Druga velika stvar za iranske vazdušne snage je naoružavanje i helikoptera Mi-171 raketama S-24, inače su do sada ove vrste raketa koristili isključivo borbeni helikopteri.

 

Iran je objavio veliki broj novih oružanih sredstava u prethodnih nekoliko meseci, a sankcije Ujedinjenih nacija na oružje ističu u oktobru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gde su vam bili Rusi 1999

pre 3 godine

Kako rusofilski medij može da postane proiranski, nije mi jasno?Ili je plaćen da bude antiamerički?Nadam se da će vas prekriti prašina i šaš (ne ruzmarin).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija