• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

10.08.2020

18:22

RAT NA ULICAMA ČIKAGA, HORDE PLJAČKAŠA UPADAJU U TRŽNE CENTRE I PRODAVNICE, brutalni vatreni obračuni sa policijom!

Vesti

RAT NA ULICAMA ČIKAGA, HORDE PLJAČKAŠA UPADAJU U TRŽNE CENTRE I PRODAVNICE, brutalni vatreni obračuni sa policijom!

Podeli vest

Američki grad Čikago izgleda kao ratna zona posle nemira koji su počeli u njemu - horde pljačkaša upadaju u tržne centre i prodavnice, a na ulicama se odigravaju sukobi i vatreni obračuni sa policijom. Lokalne vlasti najavljuju da će uvesti policijski čas

Nemiri su počeli posle pucnjave u kojoj je učestvovala policija, a ranjen je jedan mladić, objavili su američki mediji.

Policija je objavila da je ranjen 20-godišnjak koji je prvi pucao na policajce. Međutim, posle toga nastao je pravi haos u gradu, a najpogođenija je prometna trgovačka zona poznata kao Magnifisent majl.

Na stotine ljudi došlo je u centar grada gde su pljačkali radnje, dok je policija pokušala da ih rastera.

 

 

- Ovo nije bio organizovani protest. Više je to bio incident čistog kriminala. To je bio akt nasilja prema policiji i našem gradu - rekao je šef čikaške policije Dejvid Braun.

SADA SU IM U DVORIŠTU, AMERIKANCI IMAJU IZGOVOR DA ZAPOČNU RAT! Argentinski predsednik ustupio Kini vojnu bazu, analitičari upozoravaju na špijunažu i sabotažu!

Kako bi sprečili gomilu u izazivanju nereda, čikaške vlasti su podigle pokretne mostove koji vode u centar grada i obustavile prilaze sa  autoputeva, a zatvorile su i linije javnog prevoza koje vode do centra grada.

 

 

Šef policije Dejvid Braun rekao je da će biti uveden policijski čas u određenim delovima grada od osam sati uveče do šest ujutro.

LUDILU NEMA KRAJA! ŠIPTARI PREUZIMAJU SEVERNU MAKEDONIJU! Albanski jezik i na policijskim uniformama!

Policija je saopštila da je uhapšeno oko 100 ljudi, a da je 13 policajaca povređeno tokom nereda. Opljačkano je na desetine radnji, policija je koristila suzavac, dok su ih demonstranti gađali kamenicama i bocama, a zabeležena je razmena vatre između dve strane.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija