• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.08.2020

09:28

NAPADAČ NA BELU KUĆU RANJEN, PA UHAPŠEN! Tramp hitno evakuisan dok je drama trajala, policajac u teškom stanju! (VIDEO)

Vesti

NAPADAČ NA BELU KUĆU RANJEN, PA UHAPŠEN! Tramp hitno evakuisan dok je drama trajala, policajac u teškom stanju! (VIDEO)

Podeli vest

Napadač na obezbeđenje Bele kuće ranjen je i pod nadzorom, saopštili su nadležni

Kompleks predsedničke rezidencije nije bio ugrožen, bezbednosni krug nije bio probijen i niko od pripadnika nije bio u opasnosti, izjavio je Tom Salivan, načelnik uniformnisane jedinice tajne službe.

U izveštaju vašingtonskih vatrogasaca se navodi da je napadač, čiji identitet nije otkriven, teško, a možda i fatalno ranjen i da se u bolnici nalazi i on i policiajac koji ga je upucao.

Foto: Tanjug

Predsednik SAD Donald Tramp je zbog ovog incidenta hitno je evakuisan iz sale za pres konferencije, samo nekoliko trenutaka nakon što je započeo svoj brifing o korona virusu, a potom se vratio u salu i uputio izraze zahvalnosti pripadnicima tajne službe koji ga obezbeđuju.

- Želeo bih da zahvalim tajnoj službi na uvek brzom i vrlo efikasnom radu - rekao je Tramp, preneo je CNN.

 

 

U saopoštenju tajne službe navodi se da je incident počeo kada se 51-godišnji čovek približio pripadniku tajne službe na uglu 17 ulice i Pensilvanija avenije u severozapadnom Vašingtonu, nadomak Bele kuće.

Osumnjičeni je rekao da je naoružan, zatim je agresivno pojurio ka pripadniku obezbeđenja, na kraju zauzeo poziciju kao da namerava da puca bacivši predmet koji izvukao iz svoje jakne ka uniformisanom pripadniku tajne službe koji je odmah odreagovao i ispalio hice u na napadača ranivši ga teško jednim preciznim hicem u grudni koš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija