• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

11.08.2020

11:45

MILIJARDER SA FATALNOM CRNKOM NA JAHTI KOD ŠIBENIKA! Luksuzni brod vredan 400 miliona evra senzacija na hrvatskom primorju! (FOTO/VIDEO)

Vesti

MILIJARDER SA FATALNOM CRNKOM NA JAHTI KOD ŠIBENIKA! Luksuzni brod vredan 400 miliona evra senzacija na hrvatskom primorju! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Vlasnik Amazona Džef Bezos koji je 2017. godine proglašen najbogatijim čovekom na svetu, povezuje se s ogromnom jahtom koja je usidrena kod Šibenika, objavljeno je na sajtu hrvatskog magazina Gloria


Kako se navodi, u kanal ispred grada usidrila se megajahta "Flying Fox" vredna 400 miliona dolara, dugačka 136 metara, opremljena kao ploveći hotel, koja ima čak 11 kabina s privatnim terasama i na kojoj može da prespava 25 gostiju.

(VIDEO/FOTO) MILJARDERI SE OD KORONE KRIJU U PODZEMNIM BUNKERIMA! Najjeftiniji stan garantuje pet godina preživljanja, KOŠTA MILION DOLARA!

Bezos težak 181 milijardu dolara još nije uslikan, a sudeći prema njegovim odmorima na jahti od prethodnih godina, mogao bi da uskoro priredi pravi ljubavni spektakl jer ima običaj da na luksuznom brodu razmenjuje nežnosti sa Loren.

Sama veza sa bivšom TV voditeljkom je veliki skandal jer je zbog ljubavi sa Loren okončao 26 godina dug brak sa Mekenzi Skot sa kojom ima trojicu sinova i ćerku.

Vlasnik Amazona je zbog brakorazvodne parnice ostao bez 37 milijardi dolara, ali uopšte ne žali. Ne kaje se ni zbog braka sa Makenzi, a i ona bi, da može da bira da li bi se udala za Bezosa, uradila sve isto.

Bivši supružnici su to potvrdili nakon razvoda, a Bezosu veza sa Loren nije koštala samo milijardi i braka već mu je donela i muku sa još jednim skandalom. Javnost je uživala dok je čitala eksplicitne poruke i gledala golišave slike kojima je on osam meseci zavodio Loren.

Vreli materijal objavio je "Nešenel inkvajerer", a Bezos veruje da je brat Loren Sančez Majkl Sančez prosledio poruke i slike poznatom časopisu. Lovac na talente u Holivudu Majkl Sančez uzvratio je tužbom protiv budućeg zeta i njegovog savetnika za bezbednost Gavina de Bekera zbog klevete.

Po proceni američkog Forbsa, nakon rekordnog rasta vrednosti Amazonovih deonica, Bezosovo bogatstvo u aprilu ove godine naraslo je na ukupno 138 milijardi dolara.

Inače, Amazon, kao najpoznatije ime internet trgovine, doživelo je neuobičajeni rast zbog situacije s korona virusom i zatvaranjem klasičnih trgovina širom sveta, podseća hrvatski magazin. Bezos je osnivač, izvršni direktor i predsednik kompanije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija