• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2020

13:05

POLICIJI OD DANAS VEĆA OVLAŠĆENJA DA ZAUSTAVLJA I HAPSI! Stupila na snagu uredba o prelasku granice!

Vesti

POLICIJI OD DANAS VEĆA OVLAŠĆENJA DA ZAUSTAVLJA I HAPSI! Stupila na snagu uredba o prelasku granice!

Podeli vest

U Velikoj Britaniji danas je na snagu stupila uredba kojom se policiji daju ovlašćenja da zaustavljaju i hapse ljude na granici kako bi se sprečili špijunaža i strano mešanje


Ta uredba, nazvana Dokument o borbi protiv terorizma i bezbednosti granice, doneta je zbog slučaja dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja, koji je u martu 2018. godine zajedno sa ćerkom pronađen otrovan u Solsberiju, za šta je okrivljena Rusija, koja je to negirala.

OVAJ ČOVEK JE IZDAO STRAŠNO UPOZORENJE I POZVAO AMERIKANCE U RAT! SAD mobilišu snage za tešku jesen!

PILI KRAVLJI URIN, METANOL, SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE... Više od 800 ljudi umrlo zbog dezinformacija o koroni!

Na osnovu te uredbe, policiji je omogućeno da zaustavlja, ispituje i uhapsi svakog ko ulazi u Veliku Britaniju, a za koga posumnja da je umešan u neprijateljske aktivnosti, prenosi Rojters.

Ministarsvo unutrašnjih poslova saopštilo je da novi sistem podrazumeva zaštitne mere poput nezavisnog nadzora Poverenika za istražna ovlašćenja, ali i posebnu zaštitu poverljivih materijalnih i novinarskih izvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17