• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2020

17:02

BAJDEN JE PEDOFIL? Tramp šokiro snimkom koji je danas objavio na Tviteru! (VIDEO)

Vesti

BAJDEN JE PEDOFIL? Tramp šokiro snimkom koji je danas objavio na Tviteru! (VIDEO)

Podeli vest

U predizborno trci u Americi izgleda da je sve dozvoljeno. Kandidati izvlače prljav veš političkih protivnika, a danas predesdnik SAD Donald Tramp objavio je danas šokantan video

Tramp je objavio još jedan u nizu videa koji su usmereni prema njegovom protivkandidatu Džou Bajdenu i drugim političkim protivnicima.

"PRIŠAO MI JE OTPOZADI I NASLONIO SE NA MENE..." Trampov pritivkandidat na izborima ima iza sebe podužu listu OPTUŽBI ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printskrin Youtube/CBS evening news

U animiranom videu koji izgleda prvo vidimo voz koji juri prugom. Voz na vagonima ima ispisano "KAG 2020", što je skraćenica za Trampov slogan "Keep America Great" (Zadržimo Ameriku velikom) i natpis "Trump Pence".

Nakon toga istom prugom prolazi Bajden na dresini, dok se u isto vreme čuje audio-snimak bizarnog Bajdenovog monologa o njegovom iskustvu iz mladosti kad je bio spasilac na javnom bazenu.

U tom monologu Bajden kaže: "Volim kad mi deca skaču u krilo."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija