• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/SD

13.08.2020

18:20

KLJUČ KOJI JE PAO SA OSMOG SPRATA PROLAZNIKU SE ZABIO U GLAVU! Lekari su satima borili za njegov život (VIDEO)

Vesti

KLJUČ KOJI JE PAO SA OSMOG SPRATA PROLAZNIKU SE ZABIO U GLAVU! Lekari su satima borili za njegov život (VIDEO)

Podeli vest

U bolnici su mu snimili glavu i utvrdili da ima nekoliko preloma, pa je operacija bila rizična

Prolaznik kome se oštar alat dug 15 centimetara svom silinom zabio u glavu pošto ga je slučajno ispustio radnik koji je nameštao klimu na osmom spratu zgrade, zadobio je nekoliko preloma kostiju lobanje, ali je uspešno operisan i u stabilnom je stanju.

SRPSKI BIZNISMEN DAO 300.000 EVRA DA MU SIN IZAĐE IZ ZATVORA Maloletnik jahtom izazvao udes u kojem je poginula crnogorska policajka, a veštaci su OTKRILI ŠTA SE TAČNO DESILO

MLADIĆ (21) SMAKNUT STRAVIČNOM ZAMKOM U ŠUMI! Otac motocikliste: Žica je bila razvučena tačno u visini vrata...

Užasna nesreća dogodila se u četvrtak posle podne u Šenjangu, glavnom gradu kineske provincije Ljaoning, preneli su kineski mediji. Neimenovani muškarac prolazio je s kolegom pored zgrade kada je radnik, koji je postavljao spoljnu jedinicu klima uređaja slučajno ispustio ključ.

Kineski mediji su objavili jezive fotografije povređenog muškarca kome ključ viri iz glave, a na jednoj fotografiji sedi na zemlji, držeći se za glavu, očigledno u bolovima.

U bolnici su mu snimili glavu i utvrdili da ima nekoliko preloma, pa je operacija bila rizična. Međutim, posle tri sata uspešno su odstranili ključ, a kako je saopšteno, pacijent je u stabilnom stanju.

- U prvoj fazi lečenja pacijent nije izgubio mnogo krvi. Imao je sreću u nesreći - rekao je dr Bao, jedan od članova tima.

- Pacijent je snažan i ima deblju lobanju. Zbog toga ključ nije prodro previše duboko. Bilo bi mnogo opasnije da se to desilo ženi ili detetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija