• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

16.08.2020

21:02

(VIDEO) PUCNJAVA U FILADELFIJI, PET RANJENIH! Nešto ranije u zapadnom delu grada IZREŠETAN MUŠKARAC SA 10 METAKA! NEMA MIRA U SAD!

Vesti

(VIDEO) PUCNJAVA U FILADELFIJI, PET RANJENIH! Nešto ranije u zapadnom delu grada IZREŠETAN MUŠKARAC SA 10 METAKA! NEMA MIRA U SAD!

Podeli vest

Na jednom popularnom mestu okupljanja mladih u Filadelfiji, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjeno pet ljudi, uključujući i 16-godišnjaka, a policija tvrdi da je vatra otvorena i na nekoliko pripadnika snaga reda

Policijski komesar Danije Outlo izjavio je da je patrola policije bila u blizini zbog drugog prijavljenog incidenta, kada se oko 11.30 sati začula pucnjava iz različitih vrsta naoružanja.

Policija se ubrzo našla na mestu događaja, nije odgovorila na vatru i niko od pripadnika nije ranjen.

Ispaljeno je ukupno 10 metaka kalibra 40 i 28 metaka iz automatske puške AK-15.

Prema saopštenju policije, žrtve su starosne dobi od 16 do 26 godina i svi su u stabilnom stanju.

Nešto ranije istoga dana, u zapadnom delu Filadelfije, muškarac je upucan sa 10 metaka i preminuo je nedugo zatim u lokalnoj bolnici.

Samo dva sata kasnije ubijen je jedan muškarac (40) u svom automobilu, a bilo je i drugih obračuna vatrenim i hladnim oružjem, navodi se u saopštenju filadelfijske policije.

U petak oko pola 10 uveče, ubijen je 17-godišnji mladić u severnom delu Filadelfije, a do zore narednog dana je ubijeno još 10 ljudi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija