• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

20.08.2020

22:48

(VIDEO) BOG NIKAD BRŽE NIJE REAGOVAO! Vređao afroamerikance u vozu, A ONDA JE USLEDIO BUMERANG!

Vesti

(VIDEO) BOG NIKAD BRŽE NIJE REAGOVAO! Vređao afroamerikance u vozu, A ONDA JE USLEDIO BUMERANG!

Podeli vest

Na internetu se pojavio snimak iz londonskog metroa, na kome se vidi čovek kako viče i vređa tri crnaca koji su se vozili istim vozom tokom vožnje

- Crni si! Oh moj Bože! Ti si moj ljubimac - Povikao je na njih.

- Niko ne želi čuti to smeće o kome govorite! Odvratno! - Odgovorili su neki putnici.

Nastavio je svoje rasističke napomene.

VATROGASCI PLAKALI DOK SU IZVLAČILI TELA DECE! Jeziva saobraćajna nesreća u Slovačkoj

- Oni su manje vredni od nas - Povikao je.

Nakon što se voz zaustavio na sledećoj stanici, muškarac je pokazao na tri crnaca koji su se vozikali. Ustali su sa svojih mesta i uputili se prema izlazu, a jedan od njih ga je udario u lice. Muškarac je potom pao na leđa i ostao ležati u vozu bez svesti.

Nakon što se video pojavio na Internetu, ispostavilo se da je on sin bogatih vlasnika građevinskih firmi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Moler

pre 3 godine

Kao i uvek informer na nino u estetskih, moralnih i kulturnih normi.

Bg Dex 1970

pre 3 godine

Ma bravo majstore! Kakav nokaut! Skriveni talenat za boks! Sin bogataša se vozi javnim prevozom? Imao je jasnu nameru da uđe u neki od javnih prevoza i provocira ljude drugačije boje kože. Kakav će epilog dobiti ova priča ostaje da se nagađa, ali sam pesimista po tom pitanju, jer sa pravnog aspekta, ovaj je "samo" verbalno provocirao i vređao, a dečko koji je bio isprovociran, fizički je nasrnuo na ovog rasistu i tom prilikom ga onesvestio zadavši mu udarac u predelu glave. Dakle, zakon je svuda manje više isti što se tiče ovakvih stvari. Što je još gore, ovaj rasista, s obzirom da je bogat, unajmiće dobre advokate i proći će sa novčanom kaznom, dok ovom drugom nema spasa od krivičnog gonjenja. Šta bi ste vi uradili? Nemojte samo da pričate kako bi ste isto reagovali. Ne znači da ste kukavica ako biste samo prošli pored njega i rekli sami sebi MA PUSTI BUDALU. To bi značilo da ste svesni posledica svojih postupaka i da kontrolišete sami sebe. Videli ste i sami, sve se snima, svuda su kamere,odmah se baca snimak na društvene mreže i to je to. Policija ti pokuca na vrata dok si trepnuo. Ja sam na početku napisao to što sam napisao, a verujem da je barem 80% vas slično reagovalo, ali to ne znači da bih ja i mnogi od vas, koji se kunu da bi tako reagovali, tako i zaista reagovali. Živela Srbija!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija