• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

27.08.2020

09:15

ŠČEPAO JE NA PUTU DO ŠKOLE! Mihail obljubio i ubio devojčicu (9)! Osuđivan zbog silovanja, zločine je ponavljao čim izađe iz zatvora

Vesti

ŠČEPAO JE NA PUTU DO ŠKOLE! Mihail obljubio i ubio devojčicu (9)! Osuđivan zbog silovanja, zločine je ponavljao čim izađe iz zatvora

Podeli vest

Mihail Tuvatin (35) iz Rusije osuđen je na doživotnu kaznu zatvora nakon što je silovao i ubio devetogodišnju Lizu Kiselovu

Tuvatin je presreo devojčicu u oktobru prošle godine na putu do škole. Majka Jelena je i tog jutra ispratila Lizu kao i svakog prethodnog, njihov stan udaljen je od škole svega pet minuta hoda. Međutim, dete na nastavu nikad nije stiglo. Majka je čekala da dođe kući, pozvala je čak i nekoliko njenih drugarica kada je videla da kasni, a onda je saznala da Liza u školu nije ni došla.

ZVERSKI MASAKRIRAO 51 OSOBU! To mu nije bilo dovoljno, otrkriveno da je planirao i treći napad

UHAPŠEN DAVITELJ SA BELIH VODA KOJI JE PERTLOM UGUŠIO KERAMIČARA! Milorad sedeo i pio sa dvojicom koja su mu dugovala novac, a onda je nastao HOROR!

Odmah je nestanak prijavljen policiji, organizovana je masovna potraga, a telo deteta građani su pronašli u garaži.

Bila je udavljena žicom, a obdukcija je pokazala da je prethodno silovana. Posle nekoliko dana policija je ušla u trag osumnjičenom za ovaj zločin. Ubrzo su Mihailu stavljene lisice na ruke. Dok su ga sprovodili u pritvor više od 200 građana pokušalo je da razvali maricu i linčuje pedofila, ali su policajci nekako uspeli da ih obuzdaju.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3049394291789932&id=390253337704054

Višestruki povratnik

Prilikom određivanja doživotne kazne zatvore, sud u Rusiji uzeo je u obzir činjenicu da je Mihail silovatelj povratnik, koji je i ranije napastvovao decu. On je 2005. godine osuđen na godinu dana zatvora zbog obljube devojčice (12). Čim je izašao iz zatvora, počinio je novi zločin, pa potom još jedan.

Kada je 2010. godine ugledao "svetlost" dana odmah je našao novu žrtvu. Tada je silovao i opljačkao devojku (23), nakon čega je ponovo osuđen na višegodišnju kaznu zatvora.

Nije prošlo mnogo dok nije krenuo u potragu za novom žrtvom. Kobnog dana čekao je ispred garaža stambenog bloka koji se nalazio na Lizinom putu do škole. Kada je ugledao devojčicu, samo ju je ščepao i uvukao u garažu. Tu se nad njom brutalno iživljavao, a onda je udavio žicom.

Porodica i građani nisu zadovoljni presudom za Lizino ubistvo. Oni su još prošle godine potpisali peticiju, koja je stigla i do ruskog predsednika Vladimira Putina, u kojoj traže da se za pedofile uvede smrtna kazna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija