• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.09.2020

14:05

DUDA PODSETIO NA VARVARSKE NAMERE NEMACA! Poljski predsednik upozorio na opasnosti imperijalizma!

Vesti

DUDA PODSETIO NA VARVARSKE NAMERE NEMACA! Poljski predsednik upozorio na opasnosti imperijalizma!

Podeli vest

Poljski predsednik Andžej Duda upozorio je danas na opasnosti imperijalizma tokom obeležavanja 81. godišnjice od početka Drugog svetskog rata

- Ovo mesto je simbol junaštva poljskih vojnika i upozorenje celom svetu protiv imperijalizma i brutalne politike koja je dovela do rata - kazao je Duda na poluostrvu Vesterplate, nekadašnjoj vojnoj bazi koju su nemačke snage napale 1. septembra 1939, prenosi portal Index.

IZGUBILI SMO ZBOG CRKVE, POVLAČIM SE! Nosilac liste DPS objavio da odlazi iz politike posle debakla na izborima!

"AKO KRENETE GRUBO DA NAMEĆETE VOLJU, ZNATE ŠTA ĆE SE DESITI" Lukašenko obećao građanima: Neće biti građanskog rata!

Premijer Mateuš Moravjecki obeležio je početak nemačkog napada na Poljsku u Vijelunu, gradu koji je Luftvafe bombardovao rano ujutru 1. septembra 1939.

- Ovo je mesto gde su razotkrivene varvarske namere Nemaca - genocid i istrebljenje - podsetio je Moravjecki u Vijelunu.

Prva meta nemačkog bombardovanja bila je gradska bolnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija