• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

02.09.2020

10:47

ŠOJGU UPRO PRSTOM I OTKRIO: On je glavni neprijatelj ljudi!

Vesti

ŠOJGU UPRO PRSTOM I OTKRIO: On je glavni neprijatelj ljudi!

Podeli vest

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu smatra da danas mnogi ljudi žive "kratko i površno", i istovremeno je apelovao na ljude da se odvoje od gedžeta i nepotrebnih informacija i da vide zemlju svojim očima

- Naš glavni neprijatelj je on - rekao je Šojgu, pokazujući na telefon koji je stajao na stolu.

OVO NIJE SLUČAJNO! SVI ZNATE ZA S-400, PANCIR... Rusija je napravila novi moćni PVO sistem, posebno specijalizovan za ono što se sprema! (VIDEO)

5 TAČAKA MILOVOG TAJNOG PLANA ZA IZAZIVANJE HAOSA! Procurili svi detalji prljave taktike koje je vrhuška DPS usvojila na sinoćnjem sastanku!

Prema njegovom mišljenju, često gedžeti zamenjuju realan život.

- Čovek uđe na sajt, na nečiji blog, pogleda fotografiju, video, i stvara osećaj da je na neki način bio tamo, da je okrenuo tu stranicu svog života, svojih želja. Smatram da je moj zadatak da mu ukažem na to koliko on gubi. Zbog gedžeta i ogromnog protoka često potpuno nepotrebnih informacija, čini nam se da živimo ispunjeno, burno. A u stvari ne – živimo u trenutnom informacionom prostoru, veoma kratko i površno - rekao je Šojgu.

Podsetimo, pored toga što se nalazi na dužnosti ministra odbrane Rusije, Šojgu je i predsednik Ruskog geografskog društva.

Šojgu smatra da svaki Rus treba da poseti važna mesta u svojoj zemlji i aktivno promoviše tu ideju kroz projekte Ruskog geografskog društva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija