• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/daily mail

03.09.2020

11:52

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO!) POLICAJCI GA GOLOG DAVILI KAPULJAČOM! Amerika na nogama pošto je objavljen snimak još jednog brutalnog bistva Afroamerikanca!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO!) POLICAJCI GA GOLOG DAVILI KAPULJAČOM! Amerika na nogama pošto je objavljen snimak još jednog brutalnog bistva Afroamerikanca!

Podeli vest

Protesti su izbili u saveznoj državi Njujork nakon što je objavljen video snimak koji otkriva kako je u martu ove godine 41-godišnji crnac sa lisicama na rukama preminuo od gušenja nakon što mu je grupa policajaca stavila kapuljaču na glavu, a zatim pritisnula lice na zemlju dok nije prestao da diše

Danijel Prud je nakon incidenta u Ročesteru 23. marta doživeo moždanu smrt, da bi preminuo 30. marta pošto je isključen sa aparata.

"AKO REŠI DA DOĐE U NJUJORK, BOLJE DA SA SOBOM POVEDE VOJSKU"! Guverner Njujorka brutalno zapretio Trampu, Amerika pred HAOSOM!

NOVO BRUTALNO UBISTVO MLADOG AFROAMERIKANCA (18)! Pretio vatrenim oružjem, policijac ga upucao! (VIDEO)

Forenzičari su zaključili da je reč o ubistvu izazvanom "komplikacijama gušenja u uslovima fizičkog uzdržavanja, delirijumom i akutnom intoksikacijom fenciklidinom".

Iako se fatalni incident dogodio nekoliko nedelja pre nego što će Džordž Flojd umreti u policijskom pritvoru u Minesoti u maju, Prudova smrt nije dobila pažnju javnosti.

 

 

Međutim, to se promenilo u sredu kada je njegova porodica održala konferenciju za novinare kako bi otkrila uznemirujuće snimke poslednjih trenutaka Pruda, zajedno sa pismenim izveštajima.

 

 

- Kako ste videli čoveka i niste rekli: Bespomoćan je, go na zemlji. Već su mu stavljene lisice." Koliko još braće mora da umre da bi društvo shvatilo da ovo treba da prestane - rekao je Danijelov brat Džo Šrid na konferenciji za novinare.

Demonstranti su se okupili u sredu ispred zgrade javne bezbednosti u Ročesteru, tražeći da se umešani policajci optuže za ubistvo.

Tokom protesta uhapšeno je devet osoba, većina zbog prestupa ili otpora hapšenju, a jedna zbog podsticanja na nerede. Jedan aktivista prebačen je u bolnicu radi lečenja od povreda zadobijenih tokom hapšenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MILO ZA PORAZ OKRIVIO RUSIJU I SRBIJU: Oživljen je velikosrpski nacionalni projekat, CRNA GORA je njegova PRVA META, to valjda svi vide!
Balkan

MILO ZA PORAZ OKRIVIO RUSIJU I SRBIJU: Oživljen je velikosrpski nacionalni projekat, CRNA GORA je njegova PRVA META, to valjda svi vide!

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović oštro je, u intervjuu austrijskoj državnoj televiziji ORF, okrivio za rezultate izbora i aktuelnu situaciju u Crnoj Gori, Rusiju i Srbiju, uz ocene da je protivljenje Moskve širenju NATO i EU kroz uticaj na određene zapadno-balkanske zemalje ohrabrilo retrogradne politike u regionu i da je oživljen velikosrpski nacionalni projekat

03.09.2020

11:28

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija