• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.09.2020

12:14

DA AMERIKANCI IMAJU MALO HUMANOSTI I MOZGA... Rohani opomenje da ni jedna prijateljska zemlja nije pomogla Iranu!

Vesti

DA AMERIKANCI IMAJU MALO HUMANOSTI I MOZGA... Rohani opomenje da ni jedna prijateljska zemlja nije pomogla Iranu!

Podeli vest

U obraćanju javnosti svoje zemlje, iranski predsednik Hasan Rohani požalio se da, kako je rekao, nijedna prijateljska zemlja nije pritekla u pomoć Iranu tokom pandemije korona virusa i suprotstavila se rigoroznim američkim sankcijama protiv te države

Da SAD imaju "malo humanosti ili mozga", zbog pandemije bi ponudile ukidanje tih sankcija na godinu dana, rekao je danas Rohani u govoru koji je prenosila iranska državna televizija.

LUKAŠENKO OBJAVIO SNIMAK PRESRETNUTOG RAZGOVORA BERLINA I VARŠAVE! Evo kako planiraju da "potope" Putina! (VIDEO)

KAKVE NAIVČINE! Tramp za poginule američke vojnike rekao da su "gubitnici"!? (VIDEO)

Umesto toga, one su Iranu nametnule nove sankcije i pritisak tokom sedmomesecne pandemije korona virusa, rekao je Rohani, dodajući da, istovremeno,nijedna Iranu prijateljska zemlja nije rekla da će se, "u vreme kada vladaju korona virus i poteškoće, ali i zbog humanosti", suprotstaviti Americi i poslovati sa Iranom, bez obzira na američke pretnje odmazdom.

Kako podseća Rojters, američke sankcije protiv Irana uvedene su zbog spornog nuklearnog programa te zemlje, a Vašington je takođe zapretio sankcijama svakoj zemlji koja bude poslovala sa Iranom.

Sa više od 380.000 registrovaniih slučajeva korona virusa i više od 22.000 preminulih od COVID-19, Iran je jedna od bliskoistočnih zemalja koje su najteže pogođene pandemijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nunfuck legion

pre 3 godine

Amerikanci su veliki prijatelji našeg predsednika Vučića i srpskog naroda.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija