• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2020

12:59

BRUTALNO HAPŠENJE DEVOJČICE (12), policija se pravda: Sumnjivo je trčala!

Vesti

BRUTALNO HAPŠENJE DEVOJČICE (12), policija se pravda: Sumnjivo je trčala!

Podeli vest

Zgražanje svetske javnost izazvala je intervencija policije tokom protesta u Hong Kongu kada su uz prekomernu upotrebu sile uhapsili 12-godišnju devojčicu

Porodica tvrdi da se devojčica sasvim slučajno našla među učesnicima protesta dok je kupovala pribor za likovno.

SEĆATE LI SE RUBIA I GADAFIJA! ! KINA UVODI SANKCIJE AMERIČKIM SENATORIMA MARKU RUBIU I TEDU KRUZU! Njihova priča o Hong Kongu je "grubo i varvarsko uplitanje!

KINESKOG MILIJARDERA OTELI U KUĆI! Osnivača Midee držali kao taoca, sin preplivao reku i pozvao policiju!

Na snimcku se vidi se kako policija ograđuje grupu učesnika protesta, među kojima je i devojčica, a u panici se pomakla u stranu i počela da beži. Policajci su krenuli u poteru za devojčicom, a jedan od njih uspe da je obori na zemlju. Potom je nekoliko policajaca dotrčalo kako bi mu pomogli da je drži.

Dok se djevojčica nalazila u klinču, ostali policajci su rasterivali ljude koji su posmatrali užasavajuću scenu. Majka devojčice najavila je da će tužiti policiju zbog ove brutalne intervencije. 

 

 

Curica je u kupovini bila sa svojim 20-godišnjim bratom, a oboje su kažnjeni zbog 'kršenja zabrane okupljanja u vreme pandemije'. 

Devojčica je u incidentu zadobila nekoliko modrica i ogrebotina. 

Policija je potvrdila da je uhvatila 12-godišnjakinju dok je "sumnjivo bežala" istaknuvši da su službenici primenili minimalnu silu da je obuzdaju.

Podsetimo, policija je u nedelju uhapsila više stotina ljudi na protestu u Hong Kongu protiv odgađanja izbora za zakonodavno veće tog grada i novog zakona o nacionalnoj sigurnosti koji je uvela Kina.

BONUS VODEO:

KORONA, BA... NEĆU DA SE ZARAZIM, STAV MASKU NANOS! O ovom đaku prvaku bruji ceo region i svi se valjaju od smeha!

STJUARDESA OTKRILA SVE TAJNE! Kim je snimila video koji bez daha gleda ceo svet!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija