• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

08.09.2020

12:53

GODINAMA ZLOSTAVLJAO ĆERKE A ONDA SU MU NAPRAVILE ZAMKU! Kamiondžija iz BiH osuđen zbog silovanje dve devojčice

Vesti

GODINAMA ZLOSTAVLJAO ĆERKE A ONDA SU MU NAPRAVILE ZAMKU! Kamiondžija iz BiH osuđen zbog silovanje dve devojčice

Podeli vest

Državljanin BiH (44) u ponedeljak je na bečkom regionalnom sudu osuđen na 12 godina zatvora jer je godinama seksualno zlostavljao svoje dve ćerke

 Pored toga upućen je na lečenje u instituciju za mentalno obolele kršitelje zakona. Presuda je već pravosnažna.

Muškarac je do kraja negirao odgovornost i tvrdio da "nikada nije dodirivao svoje ćerke na nepravilan način". Nakon savetovanja sa svojim advokatom prihvatio je presudu s kojom se složio i tužilac.

- Nikad nisam rekao lošu reč svojoj deci - rekao je muškarac rodom iz BiH.

Dodao je da se "uvek trudio da deci omogući bolje odrastanje nego što je sam imao u detinjstvu".

- Sve sam im omogućio. Nikad ih nisam napadao. Nisam pedofil. U takve osobe bih pucao - rekao je na sudu vozač kamiona.

Foto: Shutterstock

GODNa pitanje zašto bi ga ćerke inkriminisale optuženi je u priču uveo svoju suprugu.

Tvrdi da mu se supruga sveti jer je imao ljubavnicu.

- Otkrila je da sam bio u vezi s mladom ženom. Stoga je instrumentalizovala kćerke i sada me predstavlja kao demona - rekao je optuženi.

Međutim, istraga i hapšenje zlostavljača dece nisu se temeljili na izveštajima njegove rodbine. Policija je na relevantnom internet forumu otkrila porodičnog čoveka koji se pohvalio seksualnim zlostavljanjem svojih ćerki. Četvorici muškarca nudio je seks objavljujući fotografije usnulih devojčica.

Policija je istražila muškarca i uhapsila ga. Kada su službenici pitali ćerke da li je ikada bilo dela zlostavljanja od strane oca starija od njih - koja je sada u braku - objavila je da je prvi put nemoralno dodirnuo 2006. godine.

Otac je u to vreme već živeo u Beču, dok su njegova supruga i deca još bili u BiH, gde ih je svakih 14 dana posećivao i zlostavljao.

Pretio ćerki da će joj lomiti kosti

Devojčica je imala osam godina kada su napadi počeli. Jednom je telefonom rekla ocu da će se poveriti majci, a on joj je navodno zapretio da će joj slomiti sve kosti i naterati da živi u invalidskim kolicima.

Prema presudi od 2009. godine napadi su se proširili i na mlađu kćerku i to sa sve većom učestalošću i intenzitetom zločina. Kada su se deca preselila u Beč s majkom otac je svakodnevno zlostavljao stariju ćerku, a mlađu svaki drugi dan. Navodi se da je čak tražio od njih dve da gledaju porno filmove kako bi kasnije "implementirale" ono što su videle.

Zlostavljanje je završeno kada su ćerke postavile "video zamku" za svog oca. Dok je maltretirao mlađu kćerku njena sestra je potajno snimala. Njih dve su suočile oca s dokumentom nakon čega ih više nije dirao.

Psihijatrijski stručnjak Peter Hofman pretpostavio je da bi 44-godišnjak mogao da napadne i druge devojke ako mu se pruži prilika.

Prema nalazu optuženi nije spreman da se nosi sa svojom nastranošću što ga čini opasnim. Hofman je potvrdio da je optuženi imao "ozbiljan seksualni poremećaj" koji je ekvivalentan mentalnim i emocionalnim abnormalnostima višeg nivoa. 

BONUS VIDEO:

NAJVEĆA MISTERIJA PIRAMIDA JE - NJIHOV OBLIK! Evo šta sve može da se uradi ispod njihove kupole, nećete moći da poverujete!

"AUTOIZOLACIJA " U GALERIJI OZON! Dela nastala u osami, s pogledom na zidove koji ograničavaju kretanje, ali ne i umetničku artikulaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija