• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Radio Sarajevo

10.09.2020

12:32

BOSANAC NAPRAVIO KARAMBOL U NEMAČKOJ! Zaboravio prtljag, pa skočio na voz koji juri do 320 kilometara na čas!

Vesti

BOSANAC NAPRAVIO KARAMBOL U NEMAČKOJ! Zaboravio prtljag, pa skočio na voz koji juri do 320 kilometara na čas!

Podeli vest

U ponedeljak 7. septembra 2020. godine, došlo je do poremećaja u saobraćanju vozova Nemačkih železnica (Deutsche Bahn), a krivac za sve je 35-godišnji državljanin BiH

Bosanac se vozio u brzom Intersiti Ekspresu (ICE) na liniji Beč – Berlin, kada je u ponedeljak, nešto posle 18 sati, voz stigao na glavnu stanicu Hale. Putnik iz Bosne i Hercegovine napustio je voz na peronu 12 zbog predaha za pušenje, dok je njegov prtljag ostao u vozu.

AMERIČKI F-35 MASKIRAN U BOJE RUSKIH LETELICA! Vojska naručila lovce pete generacije kamuflirane u "neprijateljske" letelice! (FOTO)

CIA POBEĐENA U SOPSTVENOJ IGRI! Obaveštajci Izazvali tviteraše, a evo kako su ih korisnici nadmudrili! (FOTO)

Nešto duže se zadržao i zakasnio da uđe u vagon pre nego su vrata zatvorena, a voz krenuo. Usledila je drama: Bosanac je, prema policijskom izveštaju, skočio, stao između lokomotive i prvog vagona i uhvatio se za napojne vodove voza koji inače juri do 320 kilometara na čas.

Jedan posmatrač je primetio šta se desilo, upitio poziv hitnim službama. Državna policija je potom obavestila pokrajinsku policiju i železnički centar za vanredne situacije, da bi konačno poruka putem radija stigla i do mašinovođe.

Intercity Express je prisilno zaustavljen na stanici Landsberg, gde su policajci sa sirenama i blicevima prihvatili "slepog putnika". Srećom, ostao je nepovređen u ovoj opasnoj avanturi.

Bosanca očekuje prijava o upravnom prekršaju, a verovatno će se suočiti i s tužbom. Naime, Intersiti Ekspres je, zbog uviđaja, kasnio 56 minuta, a još dva voza S-Bahna nisu mogla da poštuju satnicu voznog reda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17