• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mediji

10.09.2020

20:45

POŽAR U BEJRUTU SABOTAŽA? Detalji novog INCIDENTA U BEJRUTU!

Vesti

POŽAR U BEJRUTU SABOTAŽA? Detalji novog INCIDENTA U BEJRUTU!

Podeli vest

Bejrut je ponovo u žiži svetske javnosti i to zbog požara koja se danas izbio na istom mestu gde je stravična eksplozija pre mesec dana odnela najmanje 200 života

Kako su saopštile hitne službe, vatrogasci su lokalizovali vatrenu stihiju i navodno nema rizika da će se požar proširiti na ostale delova luke i navodno nema rizika da će se požar proširiti na ostale delova luke. Srećom, nije bilo povređenih i poginulih.

Kako je kazao šef civilnog sektora Rejmond Katar, požar je izbio u skladištu guma i nafte.

Predsednik Libana Mišel Aun kazao je da su ovakvi incidenti neprihvatljivi posebno pošto je mesec dana prošlo od užasne tragedije koja je odnela veliki broj života i nanela ogromnu materijalnu štetu.

Dve devojčice grupno silovane na odmoru u Italiji: Zločin se dogodio nakon privatne žurke u kući

Uzrok požara još nije poznat, ali Aun nije isključio mogućnost da bi vatrena stihija mogla da bude delo sabotaže, tehničke greške ili neznanja i nemara, navodi Sputnjik.

Prvi čovek ove zemlje insistirao je da se istraga sprovede što pre kako bi krivci odgovoralali za ovaj incident.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija