• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.09.2020

11:28

(VIDEO) JAKA EKSPLOZIJA DIGLA MILANO NA NOGE! Horor u stambenoj zgradi, povređeno 6 ljudi, sumnja se na gas!

Vesti

(VIDEO) JAKA EKSPLOZIJA DIGLA MILANO NA NOGE! Horor u stambenoj zgradi, povređeno 6 ljudi, sumnja se na gas!

Podeli vest

U eksploziji koja se jutros dogodila u jednoj zgradi u Milanu šest osoba je povređeno, od kojih jedna teže, preneli su italijanski mediji


Najteže je povređen 30-godišnji muškarac koji je zadobio opekotine drugog i trećeg stepena po celom telu, navodi agencija Ansa.


Kako je navedeno, u prizemlju zgrade izbio je požar koji je zahvatio prvi sprat, a veruje se da je uzrok curenje gasa.

Jedan od stanara zgrade rekao je da ga je probudila eksplozija i da je krenuo stepenicama do prizemlja zgrade, gde je video povređenog mladića koji je imao opekotine po celom telu, dodajući da je bilo ruševina i plamena.

Na mesto nesreće na Trgu Libija u Milanu upućena su vozila hitne pomoći, policija i vatrogasci.

Vatrogasci tragaju za ljudima koji su verovatno napustili to područje zbog eksplozije koja se dogodila jutros u 7.20, prenose lokalni mediji.

Kako navodi portal Milanotoday.it, sa trga se jasno vide posledice eksplozije, prozori do trećeg sprata su potpuno uništeni, a ulaz zgrade okružen ruševinama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija