• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2020

18:04

TRAŽILA MUŽA NA INTERNETU, A NAŠLA MONSTRUMA! Zaljubila se u pedofila, on joj zaklao decu!

Vesti

TRAŽILA MUŽA NA INTERNETU, A NAŠLA MONSTRUMA! Zaljubila se u pedofila, on joj zaklao decu!

Podeli vest

Ruskinja Valentina Saprunova saznala da je njen verenik Vitalij Molčanov osuđivani psihopata tek kada joj je silovao i raskomadao ćerke Janu (13) i Elenu (8). Policija traga za odbeglim ludakom

Razvedena medicinska sestra upoznala je poremećenog Vitalija pre šest meseci na internetu, a početkom avgusta se zbog njega sa decom preselila iz Sibira na sam zapad Rusije, u grad Ribinsk u Jaroslavskoj oblasti. Međutim, u utorak uveče, kada se vratila kući sa posla, zatekao ju je jeziv prizor i saznanje da je čovek u koga se zaljubila prvo silovao, a zatim nožem raskomadao njene maloletne ćerke, te da mu to nije bio prvi put da počini tako jeziv zločin.

Molčanov je, naime, 2010. godine pušten na slobodu nakon što je izdržao dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog pedofilije i ubistva, ali je svoju mračnu prošlost uspešno krio od okoline punih deset godina. Ruski mediji pišu da je Valentina saznala za njegove prethodne zločine tek kada su je policajci upitali kako je mogla da ostavi decu samu sa osvedočenim monstrumom. Ona im je ispričala da je Vitalija upoznala pre šest meseci na internetu, da je mislila da je on "čovek njenog života", da su nedavno počeli da žive zajedno i da nije imala pojma da je ranije osuđivan zbog pedofilije i ubistva.

Prevario i komšije

Stanari zgrade u Ribinsku u kojoj je Molčanov živeo kažu da su bili šokirani kad su shvatili da im je komšija bio poremećeni pedofil i ubica, te da su mislili da je skroman i vredan električar.

- Uvek se pristojno javljao na hodniku, izgledao je kao dobar i vredan čovek. Radio je nešto sa strujom, mislim da je bio električar. Strašno je šta je uradio tim devojčicama. On je zver, treba ga kastrirati - ispričala je novinarima njegova komšinica. 

- Rekla je da se preselila sa ćerkama iz Sibira, da je prevalila 2.500 kilometara kako bi živela sa novim verenikom. Bukvalno je izgubila svest kada su joj policajci objasnili sa kim se verila - rekao je izvor iz istrage za ruski list "Komsomoljskaja pravda".

Napadi besa i ljubomore

Valentina je istražiteljima otkrila da je počela da se svađa sa Vitalijem kada se zaposlila u bolnici u Ribinsku, jer je imala 24-časovne smene, pa je on sam čuvao decu kod kuće. Često je dobijao napade besa i ljubomore, ali je ona mislila da je to samo faza.

Nakon brutalnog zločina, Molčanov je na belom biciklu pobegao u nepoznatom pravcu, a ruska policija je njegovo hapšenje označila kao prioritet. Mediji javljaju da više od 100 policajaca radi na slučaju i da se očekuje da će uskoro biti uhvaćen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lisa Barry

pre 3 godine

Moje ime je Lisa Barry, želim svjedočiti široj javnosti kako je moju vezu vratio sjajni bacač uroka na koje sam ikad mislio, nazvan dr. Ogundele, nakon što je dr. Ogundele čarolijom vratio mog supruga, u roku od 24 sata, mog bivšeg. -muž me nazvao i zatražio oprost. Sad smo opet sretno zajedno kao ljubavnici i obitelj. Sve zahvaljujem dr. Ogundeleu koji je za mene napravio ljubavnu čaroliju da se moj suprug vrati kući. Dijelit ću ovo sve dok svi ne vide moje svjedočanstvo jer je taj čovjek moćan i stvaran. Dr Ogundele možete kontaktirati na Viberu ili WhatsApp Chatu: +27638836445.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija